Stoiximan Super League

Θα έχει και συνέχεια!

Ο Λουίς Γκαρσία ενδέχεται να μην είναι και η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς εάν ο Μάντζιος βρει ομάδα, τότε, οι πράσινοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού. «Είσαι back-up του Γκοβού», ενημέρωσε τον Γκαρσία ο Φρέιτας. Για «ερυθρόλευκο δώρο» έκαναν λόγο χθες στο τριφύλλι, αναφερόμενοι στην ήττα του «αιωνίου».

Ο Λουίς Γκαρσία ενδέχεται να μην είναι και η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την νέα αγωνιστική σεζόν. Εάν ο Δημήτρης Μάντζιος αποτελέσει παρελθόν μέχρι την Τρίτη, τότε, οι πράσινοι να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση επιθετικού.

Όπως είναι ευνόητο, οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν για νέο παίκτη θα ξεκαθαρίσουν άμεσα καθώς στις 31 Αυγούστου λήγει και η μεταγραφική περίοδος. Εάν μέχρι τότε ο Μάντζιος δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θα παραμείνει στο τριφύλλι με αποτέλεσμα οι μεταγραφές να μείνουν στον… Λουίς Γκαρσία.

Με το θέμα απασχολείται –αποκλειστικά- ο Κάρλος Φρέιτας ο οποίος, εάν βρει λύση θα ενεργοποιήσει την διαδικασία για την απόκτηση του επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει στα υπόψη του δύο παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι λατινοαμερικάνος, ο οποίος αγωνίζεται στην Ευρώπη.

«Αλλαγή του Γκοβού»
Πολλοί υπέθεσαν το ρόλο που θα έχει ο Λουίς Γκαρσία στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός δεν αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο Κάρλος Φρέιτας έχει ενημερώσει τον Γκαρσία για αυτόν τον ρόλο, από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις που είχε μαζί του.
Ο Λουίς Γκαρσία πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σίντνεϊ Γκοβού εάν αυτός γίνει αλλαγή ή σε περίπτωση τραυματισμού.

Ο Ισπανός κάθε άλλο ενοχλημένος έδειξε από την… ενημέρωση αυτή που είχε καθώς από το περιβάλλον του δήλωνε έτοιμος να «αναγκάσει» τον Νίκο Νιόπλια με της εμφανίσεις του στις προπονήσεις να τον έχει στα υπόψη του ακόμη και για βασικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Λουίς Γκαρσία έχει δυνατότητα να αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και στις τρεις θέσεις του συστήματος που χρησιμοποιεί ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Ένεση ηθικού από τον Ηρακλή
Την στιγμή που στο τριφύλλι είχαν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η σεζόν θα αρχίσει με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με δύο βαθμούς, ήρθε χθες η ήττα του «αιωνίου» για να ανεβάσει την ψυχολογία.

Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν μεταξύ τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν λόγο για «δώρο» από τον Ολυμπιακό και δήλωναν έτοιμοι να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας σε σύγκριση με το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x