Stoiximan Super League

Λέει «αντίο»… οριστικά

Και από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα από την Ιταλία τα οποία αναφέρουν πως χωρίζουν οι δρόμοι των «ερυθρόλευκων» και του Μαρέσκα. Ο Ιταλός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά και αναμένεται να επαναπατριστεί, αφού Πάρμα και Παλέρμο επιθυμούν να τον αποκτήσουν. Φεύγουν οι διεθνείς, φιλικό με την ομάδα Νέων την Τετάρτη (1/9).

Και από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα από την Ιταλία τα οποία αναφέρουν πως χωρίζουν οι δρόμοι των «ερυθρόλευκων» και του Μαρέσκα.

Ο Ιταλός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά και αναμένεται να επαναπατριστεί, αφού Πάρμα και Παλέρμο επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο ραδιόφωνο του «Sky Sports», στις συζητήσεις με τη διοίκηση των Πειραιωτών βρέθηκε η «χρυσή» τομή και -με ένα ποσό περίπου στα 900.000 ευρώ- θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, από τη Δευτέρα (30/8) ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του στις προπονήσεις του διεθνείς, που φεύγουν για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες, ενώ, τέλος, την Τετάρτη (1/9) έχει προγραμματιστεί εσωτερικό φιλικό με την ομάδα Νέων του Αλέκου Αλεξανδρή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x