Γιώργος Χελάκης

Πού κρύφτηκε η ΑΕΚ των φιλικών;

Τιμωρεί η πόρνη! Όταν της ζαλίζεις τον έρωτα και αρνείσαι να τη δώσεις και σε κανέναν άλλο, τότε πάει και καρφώνεται στα δίχτυα σου για να σε τιμωρήσει. Δεν γίνεται πάντα, αλλά γίνεται πολλές φορές κι αυτό ας το έχουν υπόψη τους Σκόκο, Τζεμπούρ, Λεονάρντο και λοιπές ποδοσφαιρικές δυνάμεις. Γιατί έρχεται ο Τσίγκας, με μια «φωτοβολίδα» και σου κάνει μαντάρα την υπεροψία.

Τιμωρεί η πόρνη! Όταν της ζαλίζεις τον έρωτα και αρνείσαι να τη δώσεις και σε κανέναν άλλο, τότε πάει και καρφώνεται στα δίχτυα σου για να σε τιμωρήσει.

Δεν γίνεται πάντα, αλλά γίνεται πολλές φορές κι αυτό ας το έχουν υπόψη τους Σκόκο, Τζεμπούρ, Λεονάρντο και λοιπές ποδοσφαιρικές δυνάμεις. Γιατί έρχεται ο Τσίγκας, με μια «φωτοβολίδα» και σου κάνει μαντάρα την υπεροψία.

Η νίκη της Κέρκυρας επί της ΑΕΚ είχε αρκετή δόση τύχης και έναν Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που άργησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά έκανε εντυπωσιακή επιστροφή και στέρησε από την «Ένωση», τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης. Φταίει και ο Μπάγεβιτς, που δεν κατάφερε να στείλει στις άκρες τον Σκόκο και τον Λεονάρντο για να ξεκινούν από εκεί τις διαγώνιες προσπάθειες τους.

Γιατί όλα αυτά γινόντουσαν στα φιλικά και εξαφανίστηκαν στα επίσημα; Φαίνεται καθαρά ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα άλυτα ορισμένα προβλήματα απειθαρχίας και βεντετισμού. Αν δεν τα λύσει γρήγορα, θα φουντώσουν και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στο γήπεδο με περιορισμένες φιλοδοξίες, αλλά όσο περνούσε η ώρα, καταλάβαιναν οι παίκτες της ΑΕΚ στο χορτάρι ότι οι αντίπαλοι είναι ανερμάτιστοι και κρατούσαν την μπάλα τόσο, όσο χρειαζόταν για να οργανωθούν αμυντικά. Το ομολόγησε και ο Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Το θέμα είναι αν έχει διάθεση και υπομονή να το διορθώσει.

Ο Θανάσης Τσίγκας ξεκίνησε με σπουδαία μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός του καθήλωσε καριέρα και πιθανά φιλοδοξίες. Μακάρι αυτό το όμορφο γκολ να τον φέρει και πάλι στο προσκήνιο.

Όσο για τον Μακρή, που ήρθε από τον Πιερικό, στάθηκε στο γήπεδο σαν τον παλιό καλό Στολτίδη. Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την πορεία της Κέρκυρας στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x