Stoiximan Super League

Θέλει να φύγει ο Σορλέν!

Την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ολιβιέρ Σορλέν! Χθες ο Γάλλος χαφ μαζί με τον μάνατζέρ του συναντήθηκαν με παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» και ζήτησε μεταγραφή, ισχυριζόμενος πως έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Τα τυπικά απομένουν για να ντυθούν στα ασπρόμαυρα ο Αστέριος Γιακουμής και ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ολιβιέρ Σορλέν! Χθες ο Γάλλος χαφ μαζί με τον μάνατζέρ του συναντήθηκαν με παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» και ζήτησε μεταγραφή, ισχυριζόμενος πως έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η γυναίκα του μετά τη γέννα της κόρης τους πριν από δεκαπέντε ημέρες αισθάνεται ανασφάλεια και θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν δέχθηκε το συγκεκριμένο αίτημα, αφού βρισκόμαστε στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και δύσκολα θα βρεθεί ένας ικανός αντικαταστάτης του Σορλέν. Την ίδια ώρα, γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 31χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, με λιγότερα από τα μισά χρήματα που παίρνει στον ΠΑΟΚ.

Πάντως, η κατάσταση είναι δύσκολη και θα ξεκαθαρίσει σήμερα, όταν ο Σορλέν θα πάει στα γραφεία της Τούμπας για να ολοκληρωθεί η λύση του συμβολαίου του. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον Γάλλο να μείνει, ωστόσο είναι δύσκολο αφού σημαντικό ρόλο στην απόφασή του παίζει η κατάσταση της συζύγου του.

Κλείνει Γιακουμή και Σακελλαρίου

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αστέριος Γιακουμής, αφού οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Αγροτικό Αστέρα για τη μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας του Ευόσμου, Κώστας Ριαβόγλου δήλωσε:

«Ήρθαμε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Γιακουμή. Είχαμε ραντεβού όπου και συζητήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Είναι μεγάλη τιμή για τον Αγροτικό Αστέρα που θα δώσει έναν παίκτη σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Όσον αφορά την υπόθεση του Λευτέρη Σακελλαρίου, στην Τούμπα βρέθηκε ο πρόεδρος του Πανθρακικού - Θόδωρος Σαββάκης - με τον οποίοι οι Θεσσαλονικείς επικύρωσαν τη συμφωνία για τον 23χρονο αριστερό μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x