Stoiximan Super League

«Στέλνουν» Κρόσας στον ΠΑΟΚ (video)

Έτοιμος να κλείσει με τη μορφή δανεισμού τον Μαρκ Κρόσας είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκοτσέζικου Τύπου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση είναι βάσιμη, αφού ο Ισπανός χαφ της Σέλτικ φέρεται να καλύπτει τις προδιαγραφές του ποδοσφαιριστή που είχε θέσεις ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Έτοιμος να κλείσει με τη μορφή δανεισμού τον Μαρκ Κρόσας είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκοτσέζικου Τύπου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση είναι βάσιμη, αφού ο Ισπανός χαφ της Σέλτικ φέρεται να καλύπτει τις προδιαγραφές του ποδοσφαιριστή που ήθελε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην ομάδα του για μπακ απ του Βίκτορ Βιτόλο.

Ο 22χρονος παίκτης αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον σκωτσέζικο σύλλογο και καλύπτει τη θέση του αμυντικού χαφ. Την περσινή σεζόν ο Κρόσας έπαιξε 26 ματς, ενώ φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο ματς των «καθολικών».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Ψάχνοντας τον αντί-Σορλέν…

Όπως γράφει η «SportDay», στον ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο αντικαταστάτης του Σορλέν πρέπει να είναι ένας μεσοεπιθετικός που από τη μία θα μπορεί να παίξει στην αριστερή πλευρά, από την άλλη θα είναι ικανός να πάρει θέση και στον άξονα, πίσω από τον επιθετικό.

Θετικό για την αναζήτηση των Θεσσαλονικέων είναι το γεγονός ότι τα χρήματα που έμειναν από τον Γάλλο (400.000 ευρώ) θα διατεθούν γι' αυτόν τον παίκτη, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Μέχρι το βράδυ, πάντως, το μόνο που προέκυπτε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΟΚ ήταν διαψεύσεις για διάφορα άλλα ονόματα που ακούγονταν αλλά απορρίπτονταν. Πρόκειται για παίκτες όπως ο Νταρίο Φερνάντες, ο Ροτέν, ακόμα και ο Ιβανσιτς.

Εν τω μεταξύ, στον «Δικέφαλο του Βορρά» σκέφτηκαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Μίρκο Σαβίνι, αφού μετά την αξιολόγηση των θέσεων στο ρόστερ κρίθηκε ότι ως πέμπτος στόπερ δεν είναι και ο πλέον απαραίτητος. Πάντως, είναι δύσκολο να λύσει το συμβόλαιό του ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» της Νάπολι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x