Stoiximan Super League

Παραλίγο «ναυάγιο» με Νασούτι!

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παραλίγο να «χαλάσει» τη μεταγραφή του Κριστιάν Νασούτι στην ΑΕΚ! Έπειτα από παρέμβαση του Νίκου Νοτία, ωστόσο, αυτό λύθηκε. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του παίκτη από το «Δικέφαλο».

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παραλίγο να «χαλάσει» τη μεταγραφή του Κριστιάν Νασούτι στην ΑΕΚ! Έπειτα από παρέμβαση του Νίκου Νοτία, ωστόσο, αυτό λύθηκε. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του παίκτη από το «Δικέφαλο».

Πιο συγκεκριμένα, ένα έγγραφο από τη Ρίβερ Πλέιτ που επικύρωνε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για το μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή καθυστέρησε να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έπρεπε να καταβάλουν εντός της ημέρας στο σύλλογο του παίκτη 130.000 ευρώ, την ώρα, όμως, που έφτασε το έγγραφο στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι τράπεζες ήταν κλειστές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταλούν τα χρήματα!

Η «Ένωση» ζήτησε από τη Ρίβερ να της στείλει τα χρήματα την Τετάρτη, όμως, ο σύλλογος της Λατινικής Αμερικής αρνήθηκε. Και τότε παρενέβη ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος έστειλε με έμβασμα τις 130.000 ευρώ στην Αργεντινή και το πρόβλημα λύθηκε.

Έτσι, η απόκτηση του ποδοσφαιριστή ανακοινώθηκε από το «Δικέφαλο»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Cristian Nasuti. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με την ΑΕΚ να διατηρεί οψιόν αγοράς. Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο 28χρονος (6/9/1982) ποδοσφαιριστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, στο aekfc.gr».

Πέρσι έκανες μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Άρη, η οποία σου έδωσε την ευκαιρία να κάνεις το άλμα στην ΑΕΚ. Πως βλέπεις εσύ τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα σου;

Το βλέπω σαν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και σαν μια ωραία πρόκληση, γιατί έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και μακάρι να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας, που είναι ένας τίτλος. Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή μου εξελίχθηκε σήμερα σε σίριαλ, καθώς ολοκληρώθηκε 15 λεπτά πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Αδαμίδη και τη διοίκηση για τις ενέργειές τους, προκειμένου να υπάρξει αίσια κατάληξη και θέλω να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή μου.

Ποια ήταν η εικόνα που είχες για την ΑΕΚ, αγωνιζόμενος πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Ένιωθα σεβασμό για την ΑΕΚ γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και επίσης έχει και ποδοσφαιριστές μεγάλου μεγέθους.

Πριν έρθεις στην ΑΕΚ, ήσουν σε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία. Ήταν δική σου επιθυμία να έρθεις εδώ ή το έφεραν έτσι τα πράγματα;

Ήταν ένας συνδυασμός και των δύο. Δηλαδή κάτι πήγε στραβά με τις διαπραγματεύσεις, δεν τήρησαν κάποια πράγματα που είχαμε συζητήσει και μετά όταν έμαθα για την προσφορά της ΑΕΚ επέλεξα να έρθω εδώ, γιατί είναι ωραίο να φοράς αυτή τη φανέλα και όπως είπα και πριν είναι μια ωραία πρόκληση.

Κιτρινόμαυρα φόραγες πέρσι, κιτρινόμαυρα και τώρα. Σου πάνε αυτά τα χρώματα;

Η αλήθεια είναι ότι έχω ωραίες αναμνήσεις από τον Άρη και ελπίζω να έχω ωραιότερες τώρα. Είναι σίγουρα μια σύμπτωση αυτή με τα χρώματα, αλλά όπως είπα σημαντικό είναι να κατακτήσουμε έναν τίτλο.

Έχεις επιλέξει νούμερο;
Το 3.

Σημαίνει κάτι για σένα ή το επέλεξες τυχαία;

Κάποια άλλα νούμερα που είχα στο μυαλό μου, τα είχαν ήδη πάρει άλλοι συμπαίκτες μου και έτσι διάλεξα το τρία που συμβολίζει τα τρία παιδιά μου.

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αγωνιστικά;

Έκανα όλη την προετοιμασία με την Ρίβερ Πλέιτ και αν εξαιρέσουμε τις 4 μέρες που πήγα στην Τουρκία, όλες τις προηγούμενες έκανα κανονικά προπόνηση.

Επομένως αισθάνεσαι απολύτως έτοιμος να μπεις άμεσα στην ομάδα και να βοηθήσεις;

Ναι είμαι στη διάθεση του προπονητή. Μακάρι να μπορέσω να παίξω και να τιμήσω αυτή τη φανέλα. Στην ΑΕΚ αγωνίζονται οι συμπατριώτες σου, Σάχα, Σκόκο και Μπλάνκο.

Έχεις φιλικές σχέσεις με κάποιον από αυτούς;

Ως συμπατριώτες μου τους γνωρίζω, δεν έχουμε φιλικές σχέσεις. Ξέρω μόνο τον Γιάχιτς που τον πρόλαβα για λίγο πέρσι το καλοκαίρι στον Άρη.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Τι θα ήθελες να πετύχεις στην καριέρα σου;

Θέλω πάντα να βελτιώνομαι. Σίγουρα υπάρχει το όνειρο να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά τώρα μένω συγκεντρωμένος στο παρόν και να κερδίσουμε έναν τίτλο με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x