Stoiximan Super League

Η ευκαιρία του Ολυμπιακού

Η διακοπή μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική. Το έχετε ακούσει αρκετές φορές. Για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που το ρόστερ της έχει αλλάξει ριζικά συγκριτικά με την περσινή σεζόν, κάτι τέτοια αγωνιστικά κενά, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αποτελούν ευκαιρία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες που έχουν απομείνει στου Ρέντη, μιας και λείπουν οι διεθνείς, να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλο. Επέστρεψε στη Βαγιαδολίδ ο Όσκαρ

Η διακοπή μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική. Το έχετε ακούσει αρκετές φορές. Για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που το ρόστερ της έχει αλλάξει ριζικά συγκριτικά με την περσινή σεζόν, κάτι τέτοια αγωνιστικά κενά, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αποτελούν ευκαιρία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες που έχουν απομείνει στου Ρέντη, μιας και λείπουν οι διεθνείς, να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην ομάδα Νέων του συλλόγου, ο Βάσκος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ριέρα με τον Πάντελιτς να συνδυάζονται σε ορισμένες στιγμές υπέροχα στο χορτάρι, με τον Σέρβο φορ να πετυχαίνει δύο γκολ. Σκόραρε και ο Φουστέρ, τον οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και πιστεύει απεριόριστα στις δυνατότητές του.

Σχετικά με το ρόστερ, ο Βαλβέρδε και η διοίκηση κρίνουν πως το υπάρχον υλικό καλύπτει την ομάδα στην παρούσα φάση. Μέχρι τον Γενάρη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί ως έχει.

Επέστρεψε στη Βαγιαδολίδ ο Όσκαρ

Στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, επέστρεψε ο Όσκαρ Γκονζάλες, ο οποίος έλυσε χθες το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ένα χρόνο πριν τη λήξη του.

Ο 28χρονος μέσος αγωνίστηκε στην ισπανική ομάδα την τριετία 2001-04 και ήταν ο πρώτος σκόρερ της την περίοδο 2002-03 με δέκα γκολ, κρατώντας την ουσιαστικά με τις εμφανίσεις του στην κατηγορία. Η Βαγιαδολίδ αγωνίζεται πλέον στη Segunda Division, αφού υποβιβάστηκε πέρυσι.

* Στις 9:00 θα ξεκινήσει η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x