Stoiximan Super League

Χειρουργείται ο Μουσλίμοβιτς

Στο Μόναχο της Γερμανίας θα μεταβεί σήμερα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς/προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης, από μία γιατρό η οποία είναι ειδικευμένη σε αυτή την επέμβαση.

Στο Μόναχο της Γερμανίας θα μεταβεί σήμερα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς/προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης, από μία γιατρό η οποία είναι ειδικευμένη σε αυτή την επέμβαση. Τον 29χρονο παίκτη συνοδεύει ο γιατρός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ - Γιάννης Ράλλης - , ενώ υπολογίζεται ότι επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 25 με 30 μέρες.

Αυξημένη προσοχή

Οι αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη οδηγούν σε επανέλεγχο των παικτών του ΠΑΟΚ. Το πρώτο γκρουπ υπεβλήθη χθες σε εργομετρικές εξετάσεις. Πρόκειται για τον Πάμπλο Κοντρέρας που ήταν στο Μουντιάλ, τον Αλβες Λίνο που ήταν τραυματίας και τον Φρανκ Ζουέλα που ήρθε λίγες μέρες μετά την «πρώτη» της ομάδας, αλλά προέρχεται από τραυματισμό.

Μαζί με αυτούς πέρασαν χθες από εργομετρικά τεστ και οι Γκαρσία, Κοντρέρας, Φωτάκης. Ο επανέλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα και πιθανότατα πριν από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ομίλου με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το Novasports θα μεταδώσει το αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Για όσους πάνε στο γήπεδο, πάντως, οι γηπεδούχοι θα παραχωρήσουν 1.700 εισιτήρια.

Παρ’ ότι οι υπεύθυνοι του Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν απαντήσει επίσημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αίτημα για χορήγηση εισιτηρίων στον μεταξύ τους αγώνα, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η ομάδα της Πελοποννήσου θα παραχωρήσει τελικά το πέταλο του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x