Ισπανία

Το απίστευτο ρεκόρ του Μουρίνιο! (video)

Ήταν 23 Φεβρουαρίου του 2002, όταν η Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο τελείωνε το παιχνίδι με εννιά παίκτες - είχαν αποβληθεί ο Ντέκο και ο Αντράντε - και έχανε με σκορ 3-2 από τη Μπέιρα Μαρ στο «Ντραγκάο». Από εκείνη την ημέρα καμία ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της στο πρωτάθλημα.

Ήταν 23 Φεβρουαρίου του 2002, όταν η Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο τελείωνε το παιχνίδι με εννιά παίκτες - είχαν αποβληθεί ο Ντέκο και ο Αντράντε - και έχανε με σκορ 3-2 από τη Μπέιρα Μαρ στο «Ντραγκάο».

Από εκείνη την ημέρα καμία ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της στο πρωτάθλημα, ενώ τη σεζόν 2003/04 η Πόρτο είχε το απόλυτο των νικών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (17 νίκες σε ισάριθμα ματς).

Ύστερα από 3120 μέρες, μετά από 136 ματς και 12.240 λεπτά η Πόρτο, η Τσέλσι και η Ίντερ δεν «γκρεμίστηκαν» από καμία αντίπαλη ομάδα. Μάλιστα, οι ομάδες του Μουρίνιο μετρούν 111 νίκες, 25 ισοπαλίες, 294 γκολ ενεργητικό και 81 τέρματα παθητικό.

Πλέον ο «Special One» καλείται να συνεχίσει το ρεκόρ του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου το Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Οσασούνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Primera Division.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x