Ειδήσεις

Φταίνε Σκαριόλο και Ρούμπιο!

Η αποτυχία της Ισπανίας να υπερασπιστεί τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, χρεώθηκε κατά κύριο λόγο στους Σέρτζιο Σκαριόλο και Ρίκι Ρούμπιο. Η ισπανική «Marca», ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν στο διαδίκτυο τον υπαίτιο της άσχημης πορείας της Ισπανίας στο Μουντομπάσκετ, με τον νεαρό ποίντ γκάρντ και τον Ιταλό τεχνικό να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους από τους 8000 που συμμετείχαν.

Η αποτυχία της Ισπανίας να υπερασπιστεί τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, χρεώθηκε κατά κύριο λόγο στους Σέρτζιο Σκαριόλο και Ρίκι Ρούμπιο.

Η ισπανική «Marca» ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν στο διαδίκτυο τον υπαίτιο της άσχημης πορείας της Ισπανίας στο Μουντομπάσκετ, με τον νεαρό ποίντ γκάρντ και τον Ιταλό τεχνικό να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους από τους 8000 που συμμετείχαν.

Με βάση τα αποτελέσματα, μόνο ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ανταποκρίθηκαν με την απόδοσή τους στις προσδοκίες των Ισπανών φιλάθλων, ενώ δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες οι Γκασόλ, Γκαρμπαχόθα και Γιούλ.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x