Ισπανία

Έπεσε από την κορυφή η Ρεάλ!

Δύο βαθμούς πέταξε στα «σκουπίδια» η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της εκ των ουραγών της Primera, Λεβάντε και «κόλλησε» στο 0-0, μένοντας δύο βαθμούς πίσω από την Βαλένθια. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο» στο τέλος όμως έφυγαν με «άδεια χέρια».

Δύο βαθμούς πέταξε στα «σκουπίδια» η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της εκ των ουραγών της Primera, Λεβάντε και «κόλλησε» στο 0-0, μένοντας δύο βαθμούς πίσω από την Βαλένθια.

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο» στο τέλος όμως έφυγαν με «άδεια χέρια». Συνεχίζει ακάθεκτη η Βαλένθια.

Η «Βασίλισσα» πλέον, καλείται να αφήσει πίσω της το άσχημο αποτέλεσμα και να επικεντρωθεί στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Οσέρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αλμερία, κατάφεραν να «τσιμπήσουν» βαθμό και από την Ρεάλ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (23.00)

Από την μία η απουσία του Λιονέλ Μέσι, από την άλλη η εμφάνιση στην προηγούμενη αγωνιστική που δεν ήταν και η καλύτερη χωρίς τον Αργεντινό, και μέσα σε όλα αυτά το «Σαν Μαμές» που αποτελεί και πάλι… φρούριο. Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι αναφερόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το κακό για την Μπαρτσελόνα είναι ότι οι Τσάβι και Πουγιόλ ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα, δεν προπονήθηκαν και οι συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Στη Μπιλμπάο το κλίμα είναι αρκετά καλό ειδικά μετά από την νίκη της επί της Μαγιόρκα, την πρώτη της στην τρέχουσα σεζόν στο γήπεδό της.

Κυριακή, 26/09

Λα Κορούνια-Αλμερία (18.00)

Στους τυφλούς ποιος θα βασιλεύσει; Οι δύο ομάδες που παίζουν μεταξύ τους δεν έχουν πετύχει νίκη στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Λα Κορούνια είναι σε πολύ κακή κατάσταση καθώς γνώρισε ακόμη μια ήττα από την Βιγιαρεάλ, και παρά την καλή αμυντική της παρουσία, στην επίθεση έχει μεγάλο πρόβλημα έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές. Ακριβώς το ίδιο ισχύει για την Αλμερία που έχει βρει κι αυτή μόνο δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Εσπανιόλ-Οσασούνα (18.00)

Παράπονα για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης υπήρχαν, αλλά αυτό που πραγματικά προβληματίζει την Εσπανιόλ είναι η απουσία του Γκαλάν από το παιχνίδι με την Οσασούνα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των Νταβίντ Γκαρσία, Βίκτορ Ρουίθ και Χάβι Μάρκες. Προβλήματα έχει και η Οσασούνα καθώς οι Σέρχιο, Μασούντ, Χοσέτσο δεν θα μπορέσουν να παίξουν, ενώ η συμμετοχή του Νεκουνάμ είναι αμφίβολη.

Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (18.00)

Και οι δύο καλούνται να ξεπεράσουν τις ήττες τους στην προηγούμενη αγωνιστική από Μπιλμπάο και Οσασούνα, αντίστοιχα. Η Μαγιόρκα στην έδρα της είναι σαφώς καλύτερη απ’ ότι εκτός έδρας. Η Σοσιεδάδ εκτός έδρας το μόνο που έχει να επιδείξει στην τρέχουσα σεζόν είναι μια ισοπαλία με την Αλμερία στη δεύτερη αγωνιστική.

Ρασίνγκ Σανταντέρ-Χετάφε (18.00)

Αγωνιζόμενη χθες κατά της Σεβίλλης, η Σανταντέρ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και έναν βαθμό, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σαφώς υπάρχει ικανοποίηση στους γηπεδούχους αλλά και μόλις δύο ημέρες ξεκούρασης. Προβλημάτισε στην τελευταία αγωνιστική η Χετάφε που γνώρισε την ήττα 2-0 στην έδρα της από την Μάλαγα. Μέχρι σήμερα εκτός έδρας μετρά μια ισοπαλία.

Χέρκουλες-Σεβίλλη (20.00)

Το σοκ για τη Σεβίλλη ήταν μεγάλο. Θα μπορούσε να έχει περάσει στην πρώτη θέση αλλά η ισοπαλία της χθες έφερε προβληματισμό. Η Έρκουλες στην έδρα της δεν τα πάει καθόλου καλά καθώς δεν έχει πάρει ούτε έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην αποστολή τους τον Νέλσον Βαλντές.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σαραγόσα (22.00)

Μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Βαλένθια, η Ατλέτικο θέλει τη νίκη στο παιχνίδι με την Σαραγόσα. Το θέμα των τελευταίων ημερών για την ομάδα της Μαδρίτης είναι η ανανέωση συμβολαίου του Σιμάο, ίσως ένα σημάδι για έλλειψη συγκέντρωσης.

Δευτέρα, 27/09

Μάλαγα-Βιγιαρεάλ (22.00)

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας με τη Μάλαγα θέλει η Βιγιαρεάλ που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Μάλαγα στην έδρα της δεν τα πάει καλά (έχει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια) αλλά προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με την Χετάφε.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 25/09/2010

Σπόρτινγκ Χιχόν – Βαλένθια 0-2
(7’ Τοπάλ, 10’ Σολδάδο)

Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (23.00)

Σάββατο, 26/09/2010

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Αλμερία (18.00)
Εσπανιόλ – Οσασούνα (18.00)
Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (18.00)
Έρκουλες – Σεβίλλη (20.00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σαραγόσα (22.00)

Δευτέρα, 27/09/2010
Μάλαγα – Βιγιαρεάλ (22.00)


Η επόμενη 6η (έκτη) αγωνιστική:

Σάββατο 2/10/2010

Σαραγόσα-Σπόρτινγκ Χιχόν (19:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ (21:00)
Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)

Κυριακή 3/10/2010 (18:00)

Αλμερία-Μάλαγα
Χετάφε-Χέρκουλες
Οσασούνα-Λεβάντε
Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ-Σανταντέρ
Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα (20:00)
Ρεάλ Μαδρίτης- Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (22:00)

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x