Stoiximan Super League

Βγάζει φωτιές!

Ενθουσιασμό προκάλεσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού η νίκη () επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι απέναντι στους Αρκάδες και έδειξαν ότι όσο περνάει ο καιρός θα «δένουν» περισσότερο μεταξύ τους. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.

Ενθουσιασμό προκάλεσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού η νίκη (3-0) επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι απέναντι στους Αρκάδες και έδειξαν ότι όσο περνάει ο καιρός θα «δένουν» περισσότερο μεταξύ τους. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.

Η διοίκηση εκτιμάει ιδιαίτερα τη δουλειά που έχει γίνει από τον Ισπανό τεχνικό. Συγκεκριμένα, οι παράγοντες του συλλόγου έλεγαν πως «ο Βαλβέρδε απέδειξε για ακόμα μία φορά πως ξέρει να δουλεύει με τον δικό του τρόπο και παρά τα όσα ακούστηκαν, δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί όποιους αυτός θεωρεί έτοιμους, όπως στις περιπτώσεις των Ρόμενταλ, Ραούλ Μπράβο και Ιμπαγάσα, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί».

Παράλληλα, σχολιάστηκε και η παρουσία του κόσμου. Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση την περσινή σεζόν και για πρώτη φορά μετά το ματς με την Μπορντό ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος με την απόδοση της ομάδας. Εκείνο που ανέφεραν οι διοικούντες ήταν πως έφυγε κάθε ίχνος γκρίνιας και μιζέριας από τα περσινά τελευταία ματς της σεζόν που έφεραν την ομάδα στην πέμπτη θέση.

Όσον αφορά το ακυρωθέν γκολ του Αστέρα, όπως δήλωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οταν ο Ολυμπιακός έχει τον κόσμο στο πλευρό του είναι άλλη ομάδα. Το συγκεκριμένο ρόστερ έχει τεράστιες δυνατότητες και θα δούμε ακόμα πιο ωραίο θέαμα. Οσον αφορά το γκολ του Αστέρα, κατά τη γνώμη μου ήταν καθαρό γκολ». Φεύγοντας από τις κάμερες, σταμάτησε και είπε πως η επίμαχη φάση δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

«Μάρκο, Μάρκο…»

Ηγετικό ρόλο φαίνεται πως θα έχει ο Μάρκο Πάντελιτς στον φετινό Ολυμπιακό. Όταν οι παίκτες των Πειραιωτών τελείωσαν το ζέσταμά τους, τούς φώναξε και έδωσαν όρκο νίκης. Όταν μπήκαν οι ομάδες για την έναρξη του αγώνα ο Σέρβος επιθετικός έδωσε το χέρι σε όλους τους συμπαίκτες του ενθαρρύνοντάς τους.

Μάλιστα, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έκαναν σύνθημα το όνομα του 32χρονου παίκτη, λέγοντας το ίδιο που φώναζαν στον Κοβάσεβιτς. Απλά αντί για «Ντάρκο», έβαλαν «Μάρκο». Ο Πάντελιτς στο άκουσμα του συνθήματος ανταπέδωσε με χειροκρότημα. Το ίδιο έκανε και όταν αντικαταστάθηκε, μια και επευφημήθηκε απ' όλο το Καραϊσκάκη.

Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x