Γενικά

Ούτε δύο δεν αρκούν για να αντικαταστήσουν τον Μέλμπεργκ!

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές αποφάσισε να καλέσει στην εθνική Σουηδίας ο Έρικ Χάμρον, προκειμένου να καλύψει το κενό Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο διεθνές ματς, λόγω κόκκινης κάρτας που είδε στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο και η αντικατάστασή του φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολη.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές αποφάσισε να καλέσει στην εθνική Σουηδίας ο Έρικ Χάμριν, προκειμένου να καλύψει το κενό Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο διεθνές ματς, λόγω κόκκινης κάρτας που είδε στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο και η αντικατάστασή του φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολη.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους Αντρέας Γκράνκβιστ, Πέτερ Χάνσον και Γιόνας Όλσον για την 20μελη αποστολή που θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για τον αγώνα απέναντι στην Ολλανδία τον επόμενο μήνα και ένας από αυτούς θα παίξει δίπλα στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, καλύπτοντας το κέντρο της σουηδικής άμυνας.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x