Ελλάδα

«Η καλύτερη επιλογή ο Ολυμπιακός»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του δήλωσε για ακόμη μία φορά ο Βασίλης Σπανούλης. Ο διεθνής γκαρντ, από την Τουρκία όπου και προετοιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι», μίλησε σε μέσο της γειτονικής χώρας για την απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό, τους στόχους της νέας του ομάδας, αλλά και για την απόφαση ορισμένων συμπαικτών του στην Εθνική να αποσυρθούν από τη διεθνή σκηνή.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του δήλωσε για ακόμη μία φορά ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο διεθνής γκαρντ, από την Τουρκία όπου και προετοιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι», μίλησε σε μέσο της γειτονικής χώρας για την απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό, τους στόχους της νέας του ομάδας, αλλά και για την απόφαση ορισμένων συμπαικτών του στην Εθνική να αποσυρθούν από τη διεθνή σκηνή.

«Όταν πας σε μια άλλη ομάδα πάντα υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ως επαγγελματίας έπρεπε να κάνω το καλύτερο για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή», είπε αρχικά.

«Όλα πάνε καλά ως τώρα. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας λόγω των Εθνικών ομάδων όπως και οι περισσότερες πρωτοκλασάτες ομάδες. Ήρθαμε στο τουρνουά (σ.σ.: της Μπάνβιτ) για να βρεθούμε μεταξύ μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα. Έχουμε τρομερή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το γήπεδο», σχολίασε ο Σπανούλης για τα όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στους Πειραιώτες, ενώ αναφερόμενος στους στόχους τους, ήταν ξεκάθαρος: «Ο στόχος μας είναι και οι τρεις τίτλοι και ο Ολυμπιακός πρέπει να τους κατακτήσει. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση για την πορεία της Ελλάδας στο Mundobasket, έδειξε να έχει ξεπεράσει το σοκ της αποτυχίας: «Έτσι είναι η ζωή. Δεν το περίμενα. Πρέπει να μαθαίνεις από τις αποτυχίες και να προχωράς». Όσο για την απόφαση ορισμένων συμπαικτών του, μεταξύ αυτών και του Δημήτρη Διαμαντίδη, να σταματήσουν να αγωνίζονται με το εθνόσημο στο στήθος, σήκωσε ασπίδα προστασίας:

«Σεβόμαστε τις αποφάσεις των παιδιών που αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην Εθνική ομάδα, μεγαλώνουν και πρέπει να ξεκουραστούν για να είναι σε θέση να βοηθούν τις ομάδες τους. Έτσι είναι η ζωή, κάποια στιγμή έρχονται οι νέοι και παίρνουν τη θέση των άλλων που μεγαλώνουν».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x