Stoiximan Super League

Σισέ: «Φυσικά και θα το ξεπεράσουμε» (WEB TV)

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει σύντομα στα καλά αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας αποκλειστικά στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 από την Έκθεση Novasports Show n’ Fashion. «Φυσικά και θα ξεπεράσουμε την δύσκολη κατάσταση», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός. VIDEO

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει σύντομα στα καλά αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας αποκλειστικά στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 από την Έκθεση Novasports Show n’ Fashion. «Φυσικά και θα ξεπεράσουμε την κρίση», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός.

-Για την Έκθεση Novasports Show n’ Fashion:
«Είναι κάτι ωραίο γιατί έχεις την ευκαιρία να δεις (προϊόντα) από διαφορετικές μάρκες και εταιρείες, κάποιες νέες τεχνολογίες και νέα αθλητικά προϊόντα».

-Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
«Θέλω να τους ευχαριστήσω. Ξέρετε τους χρειαζόμαστε αρκετά. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Φυσικά και θα την ξεπεράσουμε… Αυτό συμβαίνει σε κάθε μεγάλη ομάδα που έχει διαφορετικές στιγμές. Θα τα καταφέρουμε, γιατί είμαστε πρωταθλητές, είμαστε μεγάλη ομάδα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί θέλουμε να παραμείνουμε πρωταθλητές».

-Για το Τσάμπιονς Λιγκ:
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια δύσκολη κατάσταση. Είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Αλλά όπως είπα… Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας και να δώσουμε ό,τι καλύτερο για τα επόμενα παιχνίδια. Αλλά περισσότερο θέλουμε να παραμείνουμε πρωταθλητές και να διατηρήσουμε το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x