Stoiximan Super League

Το «τρίποντο» έχει σημασία!

Τις εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καλείται να επαναλάβει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (19:30, NET / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες προέρχονται από σερί νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Καραϊσκάκη, όμως πρέπει να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και στους εκτός έδρας αγώνες. «», δήλωσε ο Μοντέστο.

Τις εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καλείται να επαναλάβει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (19:30, NET / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες προέρχονται από σερί νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Καραϊσκάκη, όμως πρέπει να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και στους εκτός έδρας αγώνες.

Πάνω από όλα, όμως, σημασία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του έχουν οι τρεις βαθμοί, τους οποίους πρέπει να πάρουν ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. «Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε και να μείνουμε στην κορυφή. Όσο είμαστε πρώτοι θα κερδίζουμε και σε αυτοπεποίθηση και την πίεση θα την έχει ο Παναθηναϊκός», έχει ειπωθεί μεταξύ άλλων από τον Ισπανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές.

Ο 46χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ντουντού και ο Ιμπαγάσα, έχοντας στα πλάγια τους Φετφατζίδη και Ριέρα (ή Μιραλάς). Πιο μπροστά θα παίξει ο Φουστέρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάντελιτς (ή ο Μιραλάς).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Μοντέστο, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ και Νέμεθ. Στην Αθήνα έμεινε κατ' επιλογήν του προπονητή για ένα ακόμη ματς ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς επίσης ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και ο τραυματίας Ν. Παπαδόπουλος. Επίσης και για λόγους τακτικής θα λείψουν οι Ζαϊρί, Μέγερι, Γκαλίτσιος και Ποτουρίδης.

Στο αποψινό ματς ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του μετά την απόφαση της ΓΓΑ αθλητισμού που προκάλεσε αντιδράσεις από την ΠΑΕ και τους οργανωμένους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».

Δύο αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος θα δει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει ένα δεξί μπακ και έναν μέσο. Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι αυτό το Σαββατοκύριακο ή το επόμενο. Την ίδια ώρα, δεν υπήρχε κάποια επίσημη πληροφόρηση από τη διοίκηση για το ταξίδι του Σέρβου, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Ξάνθη.

Δύσκολα θα αναλάβει ξανά ο Χέρμαν Βερμιούλεν τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, επειδή ζητάει κάποιες αλλαγές που θεωρεί πολύ σημαντικές για να αποδώσει το έργο του, ωστόσο είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν (όπως να βρεθεί κι άλλος χώρος για να δημιουργηθούν νέα γήπεδα).

Εκδήλωση όλης της Ολυμπιακής οικογένειας γίνεται σήμερα στο «Red Store» του Καραϊσκάκη (12:00-19:00) για την ανανέωση συνδρομών στον Ερασιτέχνη και τη νέα εγγραφή μελών.

Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x