Stoiximan Super League

«Ομοφωνία για τα μέτρα κατά της βίας»

Για ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για λήψη μέτρων κατά της βίας έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από την εν εξελίξει συνεδρίαση του συνεταιρισμού. «Προχωράμε μπροστά», είπε.

Απόφαση ακόμη δεν υπάρχει… Αν μη τι άλλο, ωστόσο, τα πρώτα δείγματα από το εν εξελίξει ΔΣ της Super League είναι ενθαρρυντικά. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος πρόωρα από τη συνεδρίαση του συνεταιρισμού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως έκανε πρόταση για συγκεκριμένα μέτρα κατά της βίας κι αυτά έγιναν ομόφωνα δεκτά από τα υπόλοιπα μέλη.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος. Εμείς είμαστε διατεθειμένoι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα», ανέφερε παραπέμποντας στις ανακοινώσεις του προέδρου της Super League.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε διάθεση να αφήσει πίσω του την επεισοδιακή προηγούμενη συνεδρίαση. «Ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση. Αυτά έχουν γίνει πολλές φορές. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσει το πρωτάθλημα σε σωστές βάσεις και το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει σε ακόμη καλύτερες βάσεις», δήλωσε προτού αποχωρήσει με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x