Κινηματογράφος

30 ταινίες που περιμένουμε πως και πως μέσα στο 2016

Μία λίστα με τις ταινίες που έχουν δημιουργήσεις τις μεγαλύτερες προσδοκίες.

Όταν η χρονιά ξεκινάει είμαστε γεμάτοι προσδοκίες. Όλα τα βλέπουμε καλά, όλα τα βλέπουμε αισιόδοξα. Έτσι και με τις ταινίες. Μόνο από την περιγραφή τους ή το πρώτο trailer ενθουσιαζόμαστε πολλές φορές και καταλήγουμε να τρώμε τα μούτρα μας.

Δεν πειράζει όμως γιατί και η διαδικασία της αναμονής μια χαρά διαδικασία είναι. Έτσι συγκεντρώσαμε για εσάς 30 ταινίες που περιμένουμε φέτος πως και πως. Η σούμα όπως πάντα στο τέλος της χρονιάς, αφού το σίγουρο είναι ότι θα έχουν εμφανιστεί κι άλλες από εκεί που δεν το περιμέναμε και θα κλέψουν την παράσταση. Πάμε λοιπόν…

The Hateful Eight


Για αυτή την ταινία δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ. Από 7 Ιανουαρίου παίζεται και στην Ελλάδα. Και δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά όταν μιλάμε για την όγδοη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Κάνουμε μόνο μία επανάληψη στο trailer μέχρι να πάμε στο σινεμά.



The Revenant


Μόλις πέρυσι ο Αλεχάντρο Ινιαρίτου πήρε το όσκαρ για το Birdman. Θα είναι δύσκολο να το επαναλάβει φέτος αλλά η ταινία μοιάζει κομμένη και ραμμένη για να πάρει ο Ντι Κάπριο το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. Αν δεν το καταφέρει και φέτος θα αρχίσουμε και εμείς να πιστεύουμε στη συνομωσία εναντίον του.



Anomalisa


Ο ιδιοφυής Τσάρλι Κάουφμαν του Adaptation και του Being John Malcovic επιστρέφει με ταινία stop-motion animation που όμως δεν τη λες σε καμία περίπτωση παιδική αφού μας μεταφέρει στη ζωή ένος άνδρα που ψάχνει ξανά το νόημα της ζωής.



Deadpool


Ο πιο αθυρόστομος χαρακτήρας της Marvel έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη και όλοι περιμένουμε να δώσει μια φρέσκια πνοή στις ταινίες του στούντιο που η αλήθεια είναι ότι ακολουθούν παρόμοια φόρμουλα τα τελευταία χρόνια. Αν δεντ ο καταφέρει και ο Deadpool τότε έχουμε πρόβλημα.



Hail, Caesar!


Τρία χρόνια μετά το Inside Llewyn Davis που για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε δεν ήταν καν υποψήφιο για όσκαρ καλύτερης ταινίας οι Κοέν επιστρέφουν με τη μεγαλύτερη παραγωγή τους εδώ και πολλά χρόνια. Με ένα σωρό μεγάλα ονόματα να παρελαύνουν μας μεταφέρουν στα παρασκήνια του Hollywood της δεκαετίας του 50 και στο μυστήριο της εξαφάνισης ενός πρωταγωνιστή επικών ταινιών τύπου Μπεν Χουρ.



Pride and Prejudice and Zombies


Το κλασικό μυθιστόρημα αποκτά μια… φρέσκια προσέγγιση. Στην πασίγνωστη ιστορία μπαίνουν ζόμπι και όπου μπαίνουν ζόμπι η διασκέδαση είναι εγγυημένη.



Zoolander 2


Πάνω από δέκα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας ο Μπεν Στίλερ επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο και μπορεί να μην περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με το ορίτζιναλ αλλά και στο 50% να φτάσει θα μας αρκεί.



Midnight Special


Μία από τις ταινίες που έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες και έχει στόχο να δώσει πνοή στο sci-fi είδος επιστρέφοντας στο ύφος και την ατμόσφαιρα ταινιών της δεκαετίας του 80. Ένας πατέρας προσπαθεί να προστατέψει τον 8χρονο χαρισματικό γιο του την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.



Green Room


Μια punk μπάντα βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα μπαρ που βρίσκεται υπό τoν έλεγχο μίας ομάδας νεοναζιστων που δεν θέλουν να αφήσουν κανέναν μάρτυρα του εγκλήματος που έχουν διαπράξει.



X-Men: Apocalypse


Το τελευταίο μέρος της δεύτερης τριλογίας των X-MEN φέρνει στη μεγάλη οθόνη τον μεγαλύτερο κακό των κόμικς και ο Apocalypse υπόσχεται αυτό ακριβώς που λέει το όνομα του.



Warcraft


Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του video-game που έχει δημιουργήσει τη δική του fantasy κουλτούρα, θα προσπαθήσει να πετύχει εκεί που οι περισσότερες αντίστοιχε απόπειρες απέτυχαν. Το αν θα το καταφέρει μένει να το δούμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση των φανατικών. Που είναι πολλοί.



Independence Day: Resurgence


20 χρόνια μετά την πρώτη –κλασική πλέον- ταινία καταστροφής, οι εξωγήινοι επιστρέφουν με στόχο να τελειώσουν τη δουλειά. Ο Γουιλ Σμιθ δεν θα δώσει το παρών αλλά οι περισσότεροι από τους αρχικούς πρωταγωνιστές επιστρέφουν.



Δείτε και τις 30 ταινίες εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x