Αγγλία

Ρότζερς: «Χρειαζόμαστε έναν σκόρερ»

Με ένα παίκτη που να ξέρει να σκοράρει πρέπει να ενισχυθεί η Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος τόνισε ότι το πρόβλημα της ομάδας του βρίσκεται στην επίθεση.

Η επίθεση είναι το φετινό πρόβλημα της Λίβερπουλ, όπως δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος τόνισε ότι το καλοκαίρι η ομάδα του πρέπει να πάρει ένα παίκτη που να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην αμυντική λειτουργία των «κόκκινων», τονίζοντας ότι έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρyσι, καθώς ήδη μετράει 14 παιχνίδια χωρίς να δεχtεί γκολ στη φετινή Premier League.

«Tη φετινή σεζόν έχουμε βελτιωθεί αμυντικά και ας μας κατακρίνουν κάποιοι. Το Σάββατο, μετά το ματς με τη Γουέστ Μπρομ, συμπληρώσαμε 14 παιχνίδια, έχοντας ανέπαφη την εστία. Έχουμε μία από τις πέντε καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, όμως το πρόβλημά μας είναι το σκοράρισμα και αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε», ήταν τα λόγια του 42χρονου που, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φετινή προβληματική επίθεση της ομάδας του, που έχει σημειώσει μόλις 47 γκολ, σε αντίθεση με ένα χρόνο πριν, όπου στο ίδιο σημείο της σεζόν μετρούσε 90 τέρματα.

«Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά μας πριν ένα χρόνο, στο ίδιο ακριβώς σημείο της σεζόν, είχαμε σκοράρει 90 γκολ. Σχεδόν τα διπλάσια από ότι τώρα», είπε ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, που τέλος ανέφερε ότι το καλοκαίρι η Λίβερπουλ χρειάζεται να αποκτήσει ένα επιθετικό που να ξέρει να σκοράρει, προκειμένου να έχει βοήθεια ο Στάριτζ.

«Το πρόβλημα στην επίθεση είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το καλοκαίρι. Πρέπει να πάρουμε ένα παίκτη που να ξέρει να σκοράρει. Έχουμε ήδη έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς, τον Στάριτζ, όμως χρειάζεται βοήθεια», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x