Stoiximan Super League

Σοκαριστικός τραυματισμός στο «Παγκρήτιο»

Το γήπεδο «πάγωσε». Ο Γκορκς συγκρούστηκε με τον Μαρκόφσκι στο ματς του Εργοτέλη με την Κέρκυρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις του.

Σοκαριστική φάση στο ματς του Εργοτέλη με την Κέρκυρα. Το «Παγκρήτιο» πάγωσε το 4ο λεπτό της αναμέτρησης όταν στην προσπάθειά του να πιάσει κεφαλιά από κόρνερ ο Γκοργκς συγκρούστηκε με μεγάλη δύναμη στον αέρα με τον Μαρκόφσκι.

Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο από το replay της φάσης φαίνεται πως ήταν εξαιρετικά δυνατό, ο στόπερ του Εργοτέλη έπεσε άσχημα στο έδαφος. Η κινητοποίηση τόσο του διαιτητή όσο και όλων των παικτών ήταν άμεση καλώντας το ιατρικό επιτελείο. Το τιμ των Κρητικών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι εν συνεχεία τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του γηπέδου.

Κατά την διάρκεια που βρισκόταν στο φορείο, ο Γκορκς φάνηκε εμφανώς ζαλισμένος από την σύγκρουση, αλλά έδειχνε να είχε τις αισθήσεις του. Στο νοσοκομείο του έγιναν ράμματα, καθώς αποκόμισε ένα αρκετά μεγάλο σκίσιμο. Πιθανότατα θα διανικτερεύσει σήμερα εκεί, ωστόσο, αύριο θα πάρει εξιτήριο αφού η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Από την φάση υπέστη μια ελαφριά διάσειση και ο Μαρκόφσκι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο ημίχρονο για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x