Στίβος

«Χάθηκε» ο δίσκος της Αναγνωστοπούλου...

Μια «ανάσα» από το φετινό της στόχο βρέθηκε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με τη βολή στα 60.59 που έριξε το Σάββατο στα «Σπανίδεια».

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έριξε βολή στα 60.59 στο μίτινγκ ρίψεων «Σπανίδεια» 2015» που διεξήχθησαν στο Καυταντζόγλειο Στάδιο και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σημειώνοντας την έβδομη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα, ενώ βρίσκεται μόλις δύο εκατοστά πριν το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου τον ερχόμενο Αύγουστο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, ήτοι τα 61 μέτρα.

Οπότε, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται στους επόμενους αγώνες να πετύχει το στόχο της.

Επίσης, η Ηλιάνα Κοροσίδου με βολή στα 64.84 στη σφυροβολία "έπιασε" το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ταλίν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παρασκευά Μπατζάβαλη, που με βολή στα 75.75 στον ακοντισμό "έπιασε" το όριο για την πρωτεύουσα του Ταλίν και σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ, όπως και την 11η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης με βολή στα 72.40 στη σφυροβολία, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έγινε ο 13ος καλύτερος όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x