Super League 2

Στην… τσίτα για τη μεγάλη μάχη

Τη φωνή του ύψωσε ο Γιώργος Βαζάκας στους παίκτες του Αχαρναϊκού, καθώς εντείνεται η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Ερμιονίδα για τα play out της Football League.

Σε εγρήγορση προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Αχαρναϊκού με την Ερμιονίδα την ερχόμενη Κυριακή ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο 55χρονος προπονητής, σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την Πέμπτη, χαρακτήρισε "τελικό" το ματς με τους Πελοποννήσιους. Μάλιστα, δε δίστασε να τους βάλει τις φωνές στην προπόνηση, ώστε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο επερχόμενο ματς.

Με σημαντικές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο έμπειρος προπονητής αφού ο Εμέκα, ο Ιωαννίδης και ο Ιορδανίδης είναι τιμωρημένοι, ενώ απών θα είναι και ο Αθανάσοφ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο δεύτερος μέχρι τώρα Αχαρναϊκός θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Football League, καθώς θα ξεπεράσει την Ερμιονίδα και θα ανέβει στην πρώτη θέση των play outs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x