Ισπανία

Εποχή Μπενίτεθ στη Ρεάλ!

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Ράφα Μπενίτεθ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, αντικαθιστώντας τον Κάρλο Αντσελότι. Ο δέκατος κόουτς της βασίλισσας επί των ημερών του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σε νέα εποχή μπήκε και επίσημα η Ρεάλ Μαδρίτης! Η βασίλισσα ανακοίνωσε –όπως αναμενόταν- την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο πρώην τεχνικός της Νάπολι βρισκόταν τις δύο τελευταίες μέρες στην ισπανική πρωτεύουσα κι αφότου διευθετήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες, στη συνέχεια έβαλε την «τζίφρα» του για να αντικαταστήσει οριστικά τον Κάρλο Αντσελότι.

Σήμερα, μάλιστα, το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τον 55χρονο να επιστρέφει στην πατρίδα του για πρώτη φορά μετά το 2004 (ως κόουτς της Βαλένθια τότε) κι ενώ στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Λίβερπουλ, Ίντερ, Τσέλσι και Νάπολι.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να δώσει το... χρίσμα σε ένα «παιδί της Ρεάλ» όσο μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο ένας άνθρωπος που σαν παίκτης, αλλά και προπονητής στην αρχή της καριέρας βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα των «μερένχες».

Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, Κάρλος Κεϊρόζ, Καμάτσο, Γκαρσία Ραμόν, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, Λόπεθ Κάρο, Μάνουελ Πελεγκρίνι, Μουρίνιο, Κάρλος Αντσελότι και τώρα Ράφα Μπενίτεθ είναι η δεκάδα των τεχνικών της Ρεάλ επί των δύο περασμάτων του Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία της (2000-2006 και 2009 έως σήμερα).

Ο νέος λοιπόν προπονητής της «βασίλισσας» καλείται να την επαναφέρει στις επιτυχίες, δεδομένου πως η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε αποτυχημένα, με μηδέν τίτλους, κάτι που... θέλοντας και μη (για έναν τέτοιο «ηλεκτρικό» πάγκο) έφερε το «διαζύγιο» με τον Καρλέτο (ο οποίος χθες απέρριψε την Μίλαν).

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x