Stoiximan Super League

«Σπίτι» του ο Παναθηναϊκός (web tv)

Στο ολλανδικό... Κορωπί του βρίσκεται απ' το απόγευμα ο Παναθηναϊκός.Οι πράσινοι έφτασαν στο Όστερμπεργκ, όπου το προσεχές διάστημα θα «χτιστεί» για του χρόνου.Δείτε βίντεο από το ταξίδι.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται και... επίσημα ο Παναθηναϊκός! Αφότου πρώτα πάτησε στο Ντίσελντορφ, στη συνέχεια η αποστολή των πράσινων έφτασε στο Όστερμπεργκ, εκεί όπου θα γίνει τις προσεχείς ημέρες το βασικό στάδιο του «χτισίματος» για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, προτού καλά-καλά η ομάδα πατήσει στη βάση τις μέχρι τις 13 Ιουλίου, μπήκε... καπάκια στα βάσανα, δεδομένου πως αυτή την ώρα πραγματοποιείται και η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αναστασίου έχει πάρει μαζί του, τους εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βέμερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Θελάντερ, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Πέραν των σκληρών προπονήσεων, το τριφύλλι θα δώσει και τρία φιλικά εκεί, με αντιπάλους τις Άρνεμ, Κλαμπ Μπριζ και Άγιαξ, με τους δύο τελευταίους συλλόγους να αποτελούν και υποψήφιους αντιπάλους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x