Stoiximan Super League

«Στέλνει» Λόρια ο Καπίνο;

Όχι ο Ρομπέρτο -όπως φοβήθηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού- αλλά ο Γκιόργκι Λόρια ενδέχεται ν’ αποχωρήσει μετά τη μεταγραφή Καπίνο. Η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται ζωηρά για τον Γεωργιανό.

Ένα μικρό «ντόμινο» (αλλά χωρίς την κατάληξη που απεύχονταν οι φίλοι του Ολυμπιακού) ενδέχεται να προκαλέσει η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο.

Παρόλο που η απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ έφερε εύλογες σκέψεις για πώληση του Ρομπέρτο, δεν είναι ο Ισπανός εκείνος που πιθανολογείται ότι μπορεί ν’ αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Κι αυτό διότι έχει προκύψει ζωηρό ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γκιόργκι Λόρια. Ο τουρκικός σύλλογος έχει τεχνικό διευθυντή τον Σότα Αρβελάντζε, ο οποίος καλοβλέπει τον συμπατριώτη του για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα στην Τουρκία, τον έχει ζητήσει απ’ τη διοίκηση του συλλόγου ενώ έχει αποσπάσει και τη συγκατάθεση του 29χρονου γκολκίπερ (εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό).

Σε περίπτωση εξάλλου που ευοδωθεί η συγκεκριμένη φημολογία, οι Πειραιώτες θα καταφέρουν ν’ αποκομίσουν οικονομικό κέρδος από τον Λόρια πριν καν φορέσει τη φανέλα τους, μιας και είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x