Stoiximan Super League

Μπαρόχα: «Συμφώνησα με την ΑΕΚ»!

Ως παίκτη της ΑΕΚ παρουσιάζουν τον Άλεν Μπαρόχα τα ΜΜΕ της Βενεζουέλας. Η μεταγραφή του 26χρονου τερματοφύλακα χαρακτηρίζεται τελειωμένη, ενώ φέρεται να επιβεβαιώνεται και από δηλώσεις του ίδιου.

Τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζεται η μεταγραφή του Άλεν Μπαρόχα στην ΑΕΚ!

Από το απόγευμα της Πέμπτης ξέσπασε έντονη φημολογία στα ΜΜΕ της Βενεζουέλας ότι ο 26χρονος τερματοφύλακας «έκλεισε» οριστικά στην «Ένωση».

Τα δημοσιεύματα μιλούν για δεδομένη συνύπαρξη του γκολκίπερ της εθνικής τους ομάδας με τον Ρόναλντ Βάργκας, ενώ σε ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος, Χουάν Σόουζα, φιλοξενεί και δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Μπαρόχα:

«Είναι αλήθεια ότι ήρθα ήδη σε συμφωνία με την ΑΕΚ, μπορεί να ταξιδέψω σήμερα. Θα δούμε. Ικανοποιούνται τα όνειρά μου, να παίξω στην εθνική ομάδα και τώρα να πάω σε μια ομάδα της Ευρώπης. Είναι μια ευκαιρία που πρέπει να αρπάξω.

Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα και να είναι πρώτη. Την ευχαριστώ που με εμπιστεύεται. Το ότι θα είμαι μαζί με τον Ρόναλντ (σ.σ. Βάργκας) κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, γιατί θα με βοηθήσει με την εμπειρία του στην Ευρώπη»
.

inner

Εφόσον επιβεβαιωθούν λοιπόν τα δημοσιεύματα στη Βενεζουέλα, μοιάζει θέμα χρόνου ν’ ανακοινωθεί κι επίσημα πλέον η απόκτηση του Μπαρόχα από την ΑΕΚ. Θα γίνουν προσπάθειες, δε, ώστε να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα και ν’ αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Πολωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x