Ελλάδα

Αυτή η Εθνική έχει σύστημα (video)

Όταν δουλεύεις σωστά, βγαίνει στο γήπεδο. Και η Εθνική U-18 το κάνει μια χαρά υπό τις οδηγίες του κόουτς Παπαθεοδώρου. Οι δύο αυτοματισμοί σε διάστημα 50'' επιβεβαιώνουν το έργο που γίνεται.

Δεν είναι κάποιο μυστικό πως στις μικρές Εθνικές του μπάσκετ γίνεται πραγματική και σοβαρή δουλειά. Αποδεικνύεται κατά καιρούς με τις υψηλές διακρίσεις που έρχονται (ως ανταμοιβή των κόπων).

Αυτή την περίοδο, λοιπόν, οι Έφηβοι αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου, με προπονητή τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Οι διεθνείς επιβεβαίωσαν απέναντι στη Ρωσία πως και έργο συντελείται και οργάνωση υπάρχει και υψηλό επίπεδο (τόσο των ίδιων, όσο και του τεχνικού τιμ).

Είναι χαρακτηριστικοί οι δύο αυτοματισμοί και το εξαιρετικό διάβασμα της αντίπαλης άμυνας που έγιναν μέσα σε διάστημα 50'', στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στον πρώτο έχουμε το «κόψιμο» στο... άδειο ζωγραφιστό για τον Μιλεντίγεβιτς, που τελειώνει... άνετος με λέι-απ και στη συνέχεια έρχεται η έξυπνη επαναφορά του Δίπλαρου (που είδε το κενό, αλλά και την αντίδραση του συμπαίκτη του) για τον Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος έπιασε στον ύπνο τους «εχθρούς».

Αν μη τι άλλο φάσεις που είναι δουλεμένες στις προπονήσεις, που βγήκαν βάσει σχεδίου και που προσέφεραν ένα δείγμα του πόσο ορθά «πλάθονται» οι «πιτσιρικάδες» όταν υπάρχει όρεξη, μεράκι, ταλέντο και γνώση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x