Stoiximan Super League

Έκλεισε Λόρια η ΑΕΚ!

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Γκεόργκι Λόρια! Η ΑΕΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από την Ένωση!

Ο Γκιόργκι Λόρια αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γεωργιανό τεχνικό και όπως όλα δείχνουν το deal θα κλείσει και τυπικά το προσεχές διάστημα.

Με το... καλημέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεχώρισε την περίπτωση του συμπατριώτη του και στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, πήρε το πράσινο φως για την προχωρήσει. Ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων είχε επαφή με τον 30χρονο τερματοφύλακα και ουσιαστικά εκεί οι δύο πλευρές... έδωσαν τα χέρια.

Αυτό που απομένει ουσιαστικά είναι το πότε θα έρθει Ελλάδα ο παίκτης, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, κλείνοντας οριστικά την «τρύπα» που είχαν διαγνώσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Λόρια έμεινε ελεύθερος από την Κρίλια κι ενώ την περίοδο 2014-2015 είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ, προτού πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου δεν πήρε ευκαιρίες και δεν έπαιξε καθόλου, αποχωρώντας άρον-άρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x