Ελλάδα

Έτοιμος για Κόροιβο ο Απόλλων Πατρών

Τον πρώτο του επίσημο αγώνα θα δώσει την Τετάρτη ο Απόλλων Πατρών, ο οποίος υποδέχεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα τον Κόροιβο για τη δεύτερη αγωνιστική της αντίστοιχης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκ Ράσελ αναφέρθηκε στο ματς της Τετάρτης και στην προσπάθεια πρόκρισης των «μελανόλευκων». «Μπροστά μας έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε μια σειρά αγώνων που μας βοήθησαν να δούμε που βρισκόμαστε αγωνιστικά.

Σίγουρα, μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλή δουλειά, όμως το σημαντικό για εμάς είναι να ανταποκρινόμαστε στις συνθήκες κάθε αγώνα. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας για να μπορέσουμε, με τη βοήθεια του, να φτάσουμε στη νίκη».

Η προετοιμασία των Πατρινών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και στη διάθεσή του ο Κώστας Μέξας θα έχει και τον Τάιλερ Καλινόσκι. Σε ότι αφορά στον Μαστρογιαννόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στο δικέφαλο, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι στο ματς με τους Ηλείους από τεχνικό και ιατρικό τιμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x