NBA

Φορτσάρει ο Γουέστμπρουκ

Η έναρξη της σεζόν πλησιάζει και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αρχίζει να πατά το γκάζι, όπως φάνηκε από τα πεπραγμένα του στο φιλικό των Θάντερ με τους Τίμπεργουλβς.

Οι Θάντερ άφησαν καλές εντυπώσεις στην άνετη φιλική νίκη επί των ελλιπών Τίμπεργουλβς με 112-94. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θύμισε το γνωστό υπερηχητικό γκαρντ που ξέρουμε όλοι έχοντας 26 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Στίβεν Άνταμς ακολούθησε με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Τζον Λούκας με 18 πόντους ξεχώρισε από τη Μινεσότα, που ξεκούρασε τους Τάουνς, Γουίγκινς, ΛαΒίν και Ρούμπιο.

Οι Χοκς πέρασαν με 105-98 από το Ορλάντο με τους Τιμ Χάρνταγουεϊ και Πολ Μίλσαπ να έχουν από 19 πόντους και τον Ντουάιτ Χάουαρντ να παίρνει ανάσες. Για τους γηπεδούχους ο Σερζ Ιμπάκα είχε 25 πόντους, άλλους 22 ο Εβάν Φουρνιέ, ενώ ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο πέρα από 7 πόντους είχε 19 ριμπάουντ και 5 τάπες.

Τέλος, οι Νάγκετς νίκησαν 106-97 στο Πόρτλαντ παίρνοντας 18 πόντους από τον Γουίλσον Τσάντλερ και 17 από τον Γουίλ Μπάρτον. Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 20 και ο Αλ Φαρούκ Αμίνου με 18 διακρίθηκαν από τους Μπλέιζερς, που είχαν σε κακή μέρα τον Ντέμιαν Λίλαρντ με 4 πόντους και 1/10 σουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x