Stoiximan Super League

Ψάχνει γιατρικό στη Λιέγη ο Παναθηναϊκός

Προβληματισμός και κατήφεια στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα-σοκ από την Ξάνθη. Ζητείται ανασύνταξη εν όψει του καθοριστικού ματς με τη Σταντάρ στη Λιέγη. Δεδομένες οι αλλαγές από Στραματσόνι.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί μόνος πρώτος στη Super League μετά την απρόσμενη ήττα από την Ξάνθη στη Λεωφόρο (1-2).

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο, δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες και πλήρωσαν τα λάθη του Λουκ Στιλ απέναντι σε μια ομάδα που εξελίσσεται σε κακός τους δαίμονας.

Η ουσία είναι πως χάθηκαν τρεις βαθμοί που είναι πολύ πιθανό να λείψουν πολύ στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του οποίου αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας φέτος.

Χρόνος για… δάκρυα δεν υπάρχει, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν. Πριν τον αγώνα στη Βέροια την επόμενη Δευτέρα υπάρχει το ματς με τη Σταντάρ στη Λιέγη την ερχόμενη Πέμπτη. Μετά τις ήττες από Άγιαξ και Θέλτα οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η πρόκριση στους «32» θα μείνει όνειρο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να επανέλθει το σχήμα με τρεις στόπερ, όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς, ενώ δεδομένο είναι η απουσία του τιμωρημένου Γουακάσο. Πιθανότατα θα είναι ξανά διαθέσιμοι οι Ιμπάρμπο και Κουλιμπαλί που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x