Αγγλία

Με πρόστιμο κινδυνεύει ο Μουρίνιο

Η αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τιμωρήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο με χρηματική ποινή λόγω σχολιασμού του διαιτητή της αποψινής αναμέτρησης με την Λίβερπουλ.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει από νωρίς. Τόσο νωρίς, που φαίνεται ότι μπορεί να επιβληθούν πρόστιμα πριν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα!

Κι αυτό διότι στην αγγλική Ομοσπονδία δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με τον διαιτητή του αγώνα, Άντονι Τέιλορ: «Πιστεύω ότι ο κύριος Τέιλορ είναι ένας πολύ καλός διαιτητής, όμως δέχεται τόσο μεγάλη πίεση από κάποιους που θα του είναι δύσκολο να έχει μια καλή απόδοση».

Αφορμή για την παραπάνω δήλωση στάθηκαν οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Λίβερπουλ για τον ορισμό του –εκ Μάντσεστερ- ρέφερι.

Στην FA όμως είναι ξεκάθαρη η απαγόρευση στους προπονητές να αναφέρονται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την διαιτησία πριν από τους αγώνες ώστε να αποφευχθεί περίπτωση επηρεασμού. Γι’ αυτό και το ενδεχόμενο τιμωρίας αλλά και βαρύ προστίμου δεν είναι και τόσο απίθανο.

Θυμίζουμε ότι οι περσινές δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού σε βάρος του διαιτητή μετά την ήττα της Τσέλσι από την Σαουθάμπτον, του είχαν κοστίσει σχεδόν 60.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x