Ισπανία

Η Ρεάλ έκανε την τέλεια αντεπίθεση (vid)

Χρειάστηκαν μόλις 14 δευτερόλεπτα, 5 παίκτες και 6 πάσες για να πετύχει η Ρεάλ Μαδρίτης αυτό που λέμε την τέλεια αντεπίθεση.

Η Σαββατιάτικη επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μπέτις έκρυβε πολλές παγίδες. Ήταν ένα παιχνίδι αποδείξεων για τον Ζιντάν έψαχνε απεγνωσμένα να επιστρέψει στις νίκες.

Οι «μερένχες» όχι μόνο το έπραξαν, αλλά το έκαναν και εμφατικό τρόπο νικώντας με 6-1 τους γηπεδούχους. Αυτό όμως που άξιζε περισσότερο στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η υποδειγματική αντεπίθεση των Μαδριλένων για την επίτευξη του 0-4.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης χρειάστηκαν μόλις 6 πάσες, 5 παίκτες και 14 δευτερόλεπτα για να πετύχουν την τέλεια αντεπίθεση. Όλα ξεκίνησαν από την ανάκτηση της κατοχής της μπάλας ύστερα από κόρνερ της Μπέτις. Ο Πέπε δίνει στον Κόβασιστς, αυτός διασχίζει το μισό γήπεδο πασάροντας στον Μπενζεμά ο οποίος δίνει στον Ρονάλντο για δώσει σερβίρει στον Πέπε (ο οποίος είχε διασχίσει όλο το γήπεδο) και αυτός με την σειρά του να βγάλει την ασίστ για το γκολ του Ίσκο.




Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x