Champions League

Μπράβο: «Μου δίνει κίνητρο το να παίζω εναντίον της Μπάρτσα»

Το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι πλησιάζει και ο Κλαούντιο Μπράβο εξέφρασε την άποψή του για τη «μάχη» εναντίον της πρώην ομάδας του.

Μετά από δύο σεζόν στη Βαρκελώνη, ο Κλαούντιο Μπράβο αποφάσισε να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, παίρνοντας οριστικά φανέλα βασικού στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο μεθαυριανός αγώνας της Σίτι με τη Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα έχει ξεχωριστή σημασία για το Χιλιανό τερματοφύλακα, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κορυφαία επιθετική γραμμή του κόσμου.

Σε συνέντευξή του στη MARCA, ο 33χρονος τερματοφύλακας μίλησε για το μεγάλο «ραντεβού» των δύο υπερδυνάμεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και για τη νέα πραγματικότητα που βιώνει στη Σίτι: «Επιστρέφω στο Καμπ Νου, με την επιθυμία να κάνω ένα καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική σκηνή. Το να παίζεις εναντίον της Μπάρτσα είναι μεγάλο προνόμιο, καθώς είναι μεγάλοι παίκτες. Μου δίνει κίνητρο το να παίζω εναντίον των MSN, αλλά η Μπάρτσα και η Σίτι έχουν αμφότερες τα εργαλεία που απαιτούνται, ώστε να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Ειδικά ο Λιονέλ Μέσι, είναι ο καλύτερος του κόσμου. Ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσουμε είναι να παίξουμε πολύ καλά, με μεγάλη ένταση. Είναι μαγικός, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά».

Σχετικά με τη σπουδαιότητα της θέσης του τερματοφύλακα τόνισε: «Είμαστε πολύ ευάλωτοι στην κριτική. Έχουμε διαφορά από τους άλλους παίκτες. Στο πρώτο ματς με τη Σίτι, έκανα λάθος, και μετά επήλθε η κριτική, εκατοντάδες αρνητικά πράγματα. Πρέπει όμως να νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και τη δουλειά σου».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του νέου προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία ως προπονητής και είναι πολύ έξυπνος και μεθοδικός σε ό,τι και να κάνει».

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x