Stoiximan Super League

Βασιλάκης: «Δεν μου άρεσε ο Κύζας»

Τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα στο ματς ΠΑΟΚ – Ηρακλής, σχολίασε ο καθηγητής διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης, που τόνισε ότι δεν του άρεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Κύζα στο Metropolis 95,5 ο Περικλής Βασιλάκης

Για το πώς τα πήγε ο Κύζας: «Εμένα δε μου άρεσε. Διεθνής διαιτητής με τέτοιο τρόπο διαιτησίας και τέτοιο πειθαρχικό έλεγχο, δε μου άρεσε καθόλου»

Για τη φάση του πέναλτι: «Και στην Αθλητική Κυριακή το είδα πάρα πολλές φορές. Δεν φαίνεται τουλάχιστον στη δεύτερη κίνηση να ανατρέπει ο παίκτης του ΠΑΟΚ τον παίκτη του Ηρακλή. Είδα περισσότερο να χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι σέρνοντάς το και να πέφτει. Αν προηγουμένως έχει γίνει κάτι ανεπαίσθητο, δεν έχει πέσει από αυτό ο παίκτης του Ηρακλή. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Είμαι 99.9% σίγουρος. Κρατάω μία επιφύλαξη από την τηλεόραση γιατί δεν μπορεί να αποτυπώσει 100% μία λήψη από τις κάμερες. Ο διαιτητής ήταν τόσο σίγουρος και βλέποντας και εγώ την εικόνα, δεν ήταν πέναλτι».

Για την αποβολή του Σαραμαντά: «Δυστυχώς, θα συμφωνήσω με τον Ηρακλή. Συνηθίζονται αυτές οι εκφράσεις αλλά, δυστυχώς για τον παίκτη του Ηρακλή, βρέθηκε κάποιος που σωστά δεν ανέχεται τέτοιες εκφράσεις. Σωστά έκανε και κάλεσε τον διαιτητή και σωστά ο διαιτητής τον απέβαλε. Δυστυχώς οι περισσότεροι διαιτητές κάνουν γαργάρα τέτοιες περιπτώσεις. Είναι απαράδεκτο, γενικά, να ανέχονται οι διαιτητές κακές συμπεριφορές».

Για το τι άλλο δεν του άρεσε στη διαιτησία του Κύζα: «Όταν είσαι διαιτητής και μάλιστα διεθνής, παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που θα δείξεις την κάρτα. Ο παίκτης πρέπει να είναι κοντά στον διαιτητή, και όχι ο διαιτητής να τρέχει από πίσω του για να δείχνει κάρτα. Δεν μου άρεσε το πώς επιδείκνυε την κίτρινη κάρτα».

Προς τους ποδοσφαιριστές γενικά: «Πρέπει οι παίκτες να σέβονται τους διαιτητές και αυτοί να σέβονται ακόμη περισσότερο τους παίκτες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x