Ελλάδα

Τέλος ο Μπέρι από τον Κολοσσό Ρόδου, ανακοινώθηκε ο Ρέλεφορντ!

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Ντέβιον Μπέρι ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου, με τον αντικαταστάτη του να ανακοινώνεται άμεσα, αφού οι νησιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Τρέβορ Ρέλεφορντ.

Παρελθόν από τον Κολοσσό Ρόδου με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της Basket League αποτελεί ο Ντέβιον Μπέρι.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αποκτήθηκε για τον ηγετικό ρόλο στην επίθεση των νησιωτών, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στα ματς με το Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Davion Berry. Η "θαλασσί" οικογένεια ευχαριστεί τον Αμερικανό γκαρντ για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ο αντικαταστάτης του Αμερικανού θα είναι ένας παλιός γνώριμος του Κολοσσού και συγκεκριμένα ο Τρέβορ Ρέλεφορντ. Ο 24χρονος ήταν πέρυσι στην ομάδα της Ρόδου, έχοντας 13,9 πόντους μέσο όρο όντας πρώτος σκόρερ του Κολοσσού, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Μακάμπι Κίριατ, από την οποία αποχώρησε, αφού δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος στην ομάδα του Ισραήλ.

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Trevor Releford!

Ο Αμερικανός γκαρντ (24χρ.) αγωνίστηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα μας, έχοντας κατά μέσο όρο 13,9 πόντους, 4 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα σε 26 αγώνες στην Basket League.

Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Κιριάτ Γκατ, αλλά η επιθυμία του ήταν να φορέσει ξανά τη θαλασσί φανέλα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x