Ελλάδα

Παίζει και όνομα-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό Superfoods

Η αναζήτηση του Παναθηναϊκού για τον αντικαταστάτη του Τζέιμς συνεχίζεται μετά το «ναυάγιο» με τον Κουκ. Γιατί χάλασε του Αμερικανού γκαρντ, τι ισχύει για Κούπερ, Μακάλεμπ, παίζει όνομα-έκπληξη.

Στο σημείο εκκίνησης βρίσκεται ξανά η κούρσα διαδοχής του Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods. Η μεταγραφή του Ομάρ Κουκ χάλασε λόγω απαιτήσεων του παίκτη την ύστατη ώρα και οι «πράσινοι» είναι ξανά στην αγορά προκειμένου να βρουν το κομμάτι που θα συμπληρώσει το παζλ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο ατζέντης του Κουκ ζήτησε από το «τριφύλλι» να πληρώσει ο σύλλογος και τον προσωπικό φόρο δήλωσης και την εισφορά αλληλεγγύης κάτι που πια δεν προβλέπεται από τον νόμο. Αίτημα που απορρίφθηκε και έφερε στο προσκήνιο νέες περιπτώσεις παικτών.

Πρώτος που ακούστηκε ήταν ο Ντι Τζέι Κούπερ, που έχει αγωνιστεί για μικρό χρονικό διάστημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods στα πλέι οφ της σεζόν 2014-2015. Κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και αυτός, εξαιρετικός πασέρ, αλλά…

Ο Κούπερ δεν μοιάζει να είναι στην κορυφή της λίστας του Αργύρη Πεδουλάκη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μακάλεμπ που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχασε στο νήμα την πρώτη μάχη από τον Κουκ στην πρώτη φάση αναζήτησης του αντι-Τζέιμς. Παίκτης με τεράστια θητεία αλλά και πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Κουκ.

Ο Μακάλεμπ έχει κι αυτός κοινοτικό διαβατήριο και αγωνίζεται στην Γκραν Κανάρια. Αλήθεια είναι ότι λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου μεγάλου «αιωνίου» ντέρμπι πολλά περισσότερα γράφονται απ’ όσα μπορούν να γίνουν δεδομένου ότι όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη στο ματς.

Ας μην αποκλειστεί το γεγονός όμως οι άνθρωποι του Εξάστερου να δουλεύουν μια περίπτωση παίκτη που ακόμα δεν έχει προκύψει στο ρεπορτάζ. Παίκτη που μοιάζει περισσότερο του Κουκ και λιγότερο του Μακάλεμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x