Super League 2

Σφακιανάκης: «Υπάρχουν προτάσεις για χορηγίες, αλλά προφορικές»

Δεν έχει κατατεθεί ακόμα έγγραφη πρόταση για χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης.

Για την απόφαση να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Football League και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με το χορηγικό και τα τηλεοπτικά δικαιώματα μίλησε ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής αναφέρθηκε στις προτάσεις που υπάρχουν, τονίζοντας πως όλες, μέχρι σήμερα, είναι προφορικές.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

Για την απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα: «Η απόφαση που πήραν οι ΠΑΕ είναι με… βαριά καρδιά. Τα λεφτά είναι λίγα, η ΕΡΤ όπως προσδιορίζει θα δείξει περίπου στα 40 παιχνίδια και δεν νομίζω ότι θα ικανοποιήσει οικονομικά. Με την NOVA δεν έχει καταλήξει τίποτα. Μόνο την ΕΡΤ3 έχουμε αυτή τη στιγμή.

Η δυναμική της πράξης είναι πιο έντονη από την δυναμική της απραξίας. Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει. Έχουμε μείνει πολύ πίσω».

Για τις χορηγίες: «Έχω μιλήσει με στοιχηματικές εταιρίες, και με την Stoiximan αλλά και με τον ΟΠΑΠ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω έγγραφη πρόταση. Και τηλεοπτική πρόταση έχω αλλά είναι προφορική, έδωσα εξουσιοδότηση να μου φέρουν πρόταση αλλά δεν μου την έφεραν».

Για τον υφυπουργό Αθλητισμού: «Βοήθησε στην περίπτωση της ΕΡΤ. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για να προωθήσει μια συμφωνία με την ΕΡΤ και γενικότερα συνέβαλε τα μέγιστα»,

Γιατο Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός: «Ο Πανσερραϊκός δεν θα παίξει. Παίζει με τον Πανελευσινιακό και υπάρχει εκκρεμοδικία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x