Ελλάδα

Γκιστ: «Αν χάσεις τη συγκέντρωση με τέτοιες ομάδες, χάνεις την επαφή»

Στη διαπίστωση πως αν ο Παναθηναϊκός χάσει τη συγκέντρωσή του με ομάδες σαν τον Ολυμπιακό, θα χάσει και το ματς έφτασε ο Τζέιμς Γκιστ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως το κακό συνέβη στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πως χρειάζεται μεν βελτίωση, όμως είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, αφού υπάρχουν πολλά ματς μεταξύ των «αιωνίων» μέσα στη σεζόν και ζήτησε ετοιμότητα σε κάθε ματς από ‘δω και πέρα.

Αναλυτικά: «Η επαφή χάθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για τρία λεπτά, κινδυνεύεις να χάσεις την επαφή στο σκορ.

Φυσικά, μπορούμε να βελτιωθούμε. Είναι νωρίς. Αυτό ήταν το πρώτο από τα περίπου δέκα παιχνίδια που θα δώσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι, ανεξαρτήτως τι έχει συμβεί στο προηγούμενο. Είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη η σεζόν, οπότε δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε ένα αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x