Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Νίκησα και περιμένω να επιβιώσω άλλη μια βδομάδα»

Ξέσπασε ο Κετσπάγια μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Λάρισα. Σημείωσε ότι στην Ελλάδα «τη μια είσαι θεός και την άλλη θάβεσαι στη γη» κι ερωτώμενος για την Ανόρθωση, είπε ότι ελπίζει να μείνει στη θέση του.

Χρόνο στην ΑΕΚ θεωρεί ότι κέρδισε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της «Ένωσης» στη Λάρισα (2-1), ο Γεωργιανός ξέσπασε για την πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Απαντώντας λοιπόν σε ερώτηση για τα σενάρια περί Ανόρθωσης, σημείωσε ότι «στην Ελλάδα τη μια μέρα είσαι θεός και την άλλη θάβεσαι δέκα μέτρα κάτω από τη γη» και εξέφρασε την πίστη ότι με τη σημερινή νίκη θα επιβιώσει για μια ακόμα βδομάδα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια

Για την απόδοση της ΑΕΚ: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτές οι δυο εβδομάδες ήταν δύσκολες. Δείξαμε πως είμαστε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε την καρδιά, έχουμε την θέληση, για να κάνουμε την προσπάθεια να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. Δεν πιστεύω ότι καμία ομάδα σ’ αυτό το γήπεδο θα έχει εύκολο έργο. Ούτε εμείς είχαμε εύκολο έργο και αυτό που μετράει για μας είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε μπροστά».

Για τα σενάρια περί Ανόρθωσης: «Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Τι να συζητάμε τώρα; Εγώ κέρδισα ένα παιχνίδι σήμερα και περιμένω να επιβιώσω άλλη μια εβδομάδα. Έτσι θα συνεχίζεται αυτό. Μια μέρα κάποιον τον κάνετε θεό και μια μέρα τον θάβετε δέκα μέτρα κάτω από την γη. Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στην δουλειά μου. Χάσαμε ένα ντέρμπι που δεν θέλαμε να χάσουμε. Αλλά έγινε. Σ’ ένα ντέρμπι υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Αλλά ένα ντέρμπι δεν σου δίνει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια, σαν αυτό δίνουν το πρωτάθλημα, αν πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την αποβολή του Χριστοδουλόπουλου: «Κερδίσαμε το παιχνίδι και αντί να μπούμε μέσα να πανηγυρίσουμε, κάναμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε. Δεν είδα τι έγινε. Δεν έχει σημασία αν προκλήθηκε ή όχι. Δεν είχε καμία δουλειά όμως ο παίκτης να μπει στο γήπεδο και να πάει στον διαιτητή ή σε αντίπαλο. Έπρεπε να μπει στα αποδυτήρια και να πανηγυρίσει που κερδίσαμε. Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή».

Για την τακτική της ΑΕΚ στο σημερινό ματς: «Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Παίκτες που έπαιξαν από την αρχή πρώτη φορά στην ενδεκάδα. Ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας που έπαιξαν για πρώτη φορά πίσω από τον επιθετικό και ο Αραβίδης ήταν σε πολύ καλή μέρα και ο Πλατέλλας που έβαλε δυο γκολ. Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί σε μια δύσκολη έδρα κερδίσαμε. Μείναμε και με δέκα παίκτες και δυσκολευτήκαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x