Stoiximan Super League

Μάνταλος: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί σε τέτοιες έδρες» (video)

Για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ΑΕΚ στη Λάρισα και τον τρόπο που αυτοί ήρθαν μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος, τονίζοντας την καλή απόδοση της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Ευχαριστημένος με την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με την ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος μίλησε για την απόδοση της ομάδας του, την ήττα του Ολυμπιακούς τη Λάρισα και για το ότι η ΑΕΚ αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για την απόδοση της ΑΕΚ: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Καταφέραμε και σκοράραμε δύο γρήγορα γκολ, με τον Βαγγέλη. Μετά δεν ξέρω τι έγινε, αν επαναπαυτήκαμε, δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα που δεν θα περάσουν πολλές ομάδες».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στη Λάρισα: «Είναι σημαντικό να παίρνουμε βαθμούς σε τέτοιες έδρες. Το πρωτάθλημα θα κριθεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε αυτές τις έδρες, όχι τόσο στα ντέρμπι. Δεν σκεφτόμαστε τώρα τον Ολυμπιακό, κρατάμε τους τρεις βαθμούς σε όποια έδρα κι αν παίζουμε».

Για το ότι έπαιξαν με δέκα παίκτες: «Σίγουρα κλειστήκαμε πίσω, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα. Δεχτήκαμε αρκετή πίεση αλλά η ομάδα έδειξε ότι και με δέκα παίκτες η ομάδα κράτησε το σκορ και πήραμε αυτό που θέλαμε και αξίζαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x