Stoiximan Super League

Επιμένει ο Παπαδόπουλος, σενάριο για ΑΕΚ

Αμετάπειστος στην πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή δείχνει ο Νίκος Παπαδόπουλος και η Τρίτη εκτιμάται ότι θα είναι καθοριστική. Με την ΑΕΚ συνδέει τον Έλληνα τεχνικό δημοσίευμα.

Δύσκολα θεωρείται ότι θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γνωστοποίησε ότι έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

Γίνονται προσπάθειες για να αλλάξει άποψη, αλλά οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν είναι πολλές και η ύστατη προσπάθεια θα γίνει σήμερα και εκτιμάται ότι μόνο οι παίκτες μπορούν να τον «κρατήσουν», καθώς οι σχέσεις τους με τον Έλληνα κόουτς είναι πολύ καλές.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη «Metrosport», κυκλοφορεί σενάριο και για την ΑΕΚ, την ώρα που δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά το πως έχει ακριβώς η κατάσταση με τον Τιμούρ Κετσπάγια και ενώ συνεχίζονται οι φήμες περί πιθανής συνεργασίας του με την Ανόρθωση. Τον 45χρονο τεχνικό του Ηρακλή φαίνεται ότι έχουν σε μεγάλη εκτίμηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης και με αυτόν τον τρόπο δείχνει να έχει μπει στη λίστα της Ένωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x