Stoiximan Super League

Κρίνεται του Μαλεζά στον ΠΑΟΚ

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Στέλιου Μαλεζά περιμένει ο Βλάνταν Ίβιτς ώστε να δει το πότε θα επιστρέψει στη δράση. Δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ.

Ημέρα… Μαλεζά στον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση του απασχολεί έντονα το τεχνικό τιμ του «δικεφάλου του Βορρά» και εντός της ημέρας θα γίνει σοφότερο, μέσω των αποτελεσμάτων της μαγνητικής.

Ο έμπειρος στόπερ ήταν βασικός στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων (διάστρεμμα στην ποδοκνημική). Υπάρχει αισιοδοξία για την κατάστασή του, καθώς έδειξε τη Δευτέρα ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να ταξιδέψει στο Μπακού για το ματς της Πέμπτης (20/10, 20:00) με την Καραμπάγκ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League και το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Δημήτρης Πέλκας, που αποχώρησε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης με ενοχλήσεις στο ισχίο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ ο Μαρίν Λέοβατς αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x