Champions League

Βραδιά... αστεριών χωρίς το μεγάλο ματς

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει απόψε με την 3η αγωνιστική των ομίλων, χωρίς πάντως να υπάρχει το μεγάλο ματς. «Σφαγή» στον 5ο όμιλο, με το Λεβερκούζεν – Τότεναμ να είναι το ματς που ξεχωρίζει.

Έτοιμο είναι το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, που βγαίνει και πάλι στη σέντρα μετά από δύο βδομάδες, με την 3η αγωνιστική των ομίλων να ξεκινάει απόψε, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποιο... πολύ σπουδαίο ματς.

Η «σφαγή» αναμένεται να γίνει στον 5ο όμιλο, που όλες οι ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όρους την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του θεσμού. Η Μονακό, που έχει ένα ισχνό προβάδισμα, έχει δύσκολη έξοδο στη Ρωσία, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν, υποδέχεται την Τότεναμ, στο θεωρητικά πιο δυνατό ματς της αποψινής βραδιάς.

Τα «σπιρούνια» θα παραταχθούν με αλλαγές, αφού ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιάνσεν, αλλά και τον Άλντερβάιρελντ που είναι τραυματίες. Κανονικά θα είναι στην αποστολή Ντάιερ και Τρίπιερ.

Για ακόμα ένα ματς, οι «ασπιρίνες» θα παραταχθούν χωρίς τον Πονγιάμπαλο, τον Μελαραμπί και τον Γιουρτσένκο που είναι τραυματίες.

Το πιο εύκολο, θεωρητικά παιχνίδι της στους ομίλους δίνει η Ρεάλ, που είναι σαφέστατο φαβορί κόντρα στη Λέγκια. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κασεμίρο, καθώς και τους Σέρχιο Ράμος και Μόντριτς που είναι τραυματίες.

Δύσκολη είναι από την άλλη η αποστολή της Ντόρτμουντ για τον 6ο όμιλο, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εκτός οι Παπασταθόπουλος και Σούμποντιτς για τους Βεστφαλούς, όπως επίσης και οι Γκερέιρο, Μπέντερ και Σούρλε, με τον απουσιολόγιο να είναι μακρύ.

Από την άλλη οι Πορτογάλοι θα παραταχθούν χωρίς τους Σπάλβιτς και Αντριάν Σίλβα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέφερσον.

5ος Όμιλος

Λεβερκούζεν – Τότεναμ (21.45 ΟΤΕSport 2)
ΤΣΣΚΑ – Μονακό (21.45 OTESport 8)

Βαθμολογία

Μονακό 4
Τότεναμ 3
Λεβερκούζεν 2
ΤΣΣΚΑ 1

Επόμενη αγωνιστική

Μονακό – ΤΣΣΚΑ
Τότεναμ – Λεβερκούζεν

6ος Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης – Λέγκια (21.45 OTESport 3)
Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ (21.45 OTESport 5)

Βαθμολογία

Ντόρτμουντ 4
Ρεάλ Μαδρίτης 4
Σπόρτινγκ 3
Λέγκια 0

Επόμενη αγωνιστική

Λέγκια – Ρεάλ Μαδρίτης
Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ

7ος Όμιλος

Λέστερ – Κοπεγχάγη (21.45 ΟΤΕSport 6)
Μπριζ – Πόρτο (23.45 μαγνητοσκόπηση ΟΤΕSport 3)

Βαθμολογία

Λέστερ 6
Κοπεγχάγη 4
Πόρτο 1
Μπριζ 0

Επόμενη αγωνιστική

Πόρτο – Μπριζ
Κοπεγχάγη – Λέστερ

8ος Όμιλος

Λυών – Γιουβέντους (21.45 ΟΤΕSport 4)
Ντιναμό Ζαγκ. – Σεβίλλη (21.45 ΟΤΕSport 7)

Βαθμολογία

Γιουβέντους 4
Σεβίλλη 4
Λυών 3
Ντιναμό 0

Επόμενη αγωνιστική

Γιουβέντους – Λυών
Σεβίλλη – Ντιναμό

Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x