Ιταλία

«Τακτικές»... Αραβίδη ακολουθεί ο Ικάρντι!

Την τακτική Αραβίδη ακολουθεί ο Ικάρντι, αφού ο Αργεντινός αποφάσισε να καλέσει σε δείπνο συσπείρωσης τους συμπαίκτες του, ώστε να αποκατασταθεί τάχιστα το αρνητικό κλίμα.

Σε σφάλμα που δύσκολα συγχωρείται φαίνεται πως υπέπεσε ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος συμπεριέλαβε στο βιβλίο της αυτοβιογραφίας κάποιες σελίδες που αποτυπώνεται μια «επίθεση» προς τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ, για μια κόντρα που υπήρξε στο παρελθόν.

Φυσικά οι οπαδοί των «νερατζούρι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά άρχισαν τον πόλεμο προς τον Ικάρντι με πανό, απειλές και με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε ο Αργεντινός στράικερ να αντιληφθεί πως θεωρείται πια ανεπιθύμητος.

Το αρνητικό και τεταμένο κλίμα προσπαθεί να «ελαφρύνει» η διοίκηση της Ίντερ θέτοντας τον Ικάρντι προ των ευθυνών του και επιβάλλοντας του μάλιστα πρόστιμο σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

Από τη μεριά του ο 23χρονος φορ φαίνεται πως έχει μετανιώσει και είναι έτοιμος να αλλάξει άρδην τα κακώς κείμενα. Πρώτη του κίνηση να αποσύρει το βιβλίο του, ώστε να το επανεκδώσει χωρίς εκείνες τις σελίδες που έφεραν αναταράξεις στο στρατόπεδο της Ίντερ.

Ο Ικάρντι βέβαια δεν μένει μόνο εκεί αλλά πρόκειται να καλέσει τους συμπαίκτες του σε δείπνο, ώστε να υπάρξει συσπείρωση, να αποκατασταθεί το αρνητικό κλίμα και να επανέλθουν τα χαμόγελα στην ομάδα του Μιλάνου. Φαίνεται πως ο Αργεντινός ακολουθεί την τακτική του Χρήστου Αραβίδη, προβαίνοντας στην ίδια κίνηση, όπως δηλαδή είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν ο επιθετικός της ΑΕΚ.

Φυσικά, όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στον εσωτερικό κανονισμό των συλλόγων και κανένας ποδοσφαιριστής δεν πράττει σύμφωνα με τα δικά του «θέλω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x