Αγγλία

Πετί: «Η Άρσεναλ χρειάζεται έναν στράικερ σαν τον Αγκουέρο»

Ένας σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης είναι αυτό που λείπει από την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον θρύλο των «κανονιέρηδων», Εμανουέλ Πετί.

Η Άρσεναλ διανύει μια περίοδο μεγάλης φόρμας, έχοντας κερδίσει 6 συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League. Έτσι, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι, υστερώντας κατά ένα γκολ στη διαφορά τερμάτων έναντι της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Ο Εμμανουέλ Πετίτ που φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα της Άρσεναλ, μίλησε με αφορμή τη πορεία των «κανονιέρηδων», θεωρώντας ότι αυτό που τους λείπει είναι ένας στράικερ παγκόσμιας κλάσης.

«Παρόλο που αγαπώ την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ, οφείλω να είμαι αντικειμενικός. Όσο η ομάδα δεν έχει στο ρόστερ της έναν στράικερ παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι για παράδειγμα ο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι που βάζει 40 γκολ κάθε σεζόν, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αυτό που χρειάζεσαι σε κάθε πρωτάθλημα είναι ένας σέντερ φορ που να είναι ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο», δήλωσε σε γαλλικά μέσα ο πρώην άσος των «κανονιέρηδων».

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x