Champions League

Πιάνιτς: «Δεν θα είναι εύκολο με τη Λιόν»

Καμπανάκι προς όλους χτύπησε ο Μίραλεμ Πιάνιτς για το ματς με τη Λιόν προκειμένου η Γιουβέντους να βγεί νικήτρια και να πάρει τους πολύτιμους τρείς βαθμούς

Καθόλου εύκολη λεία για τη Γιουβέντους δεν θα είναι η Λιόν, σύμφωνα με τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ήμουν για τρία χρόνια στη Λιόν και θα μπορούσα να είμαι πολλά παραπάνω», ήταν η αρχική δήλωση του πρώην Βόσνιου μεσοεπιθετικού.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Γαλλία. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με καλούς παίκτες, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα είναι εύκολο ματς. Θα αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες για αυτό η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι στο 100%»

Στο τέλος, υπογράμμισε ότι μια ενδεχόμενη νίκη θα είναι το βήμα παραπάνω για τη συνέχεια: «Από την αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, είμαστε μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Επιμέλεια:Γιώργος Μαϊμουδόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x