Ιταλία

Επιστροφή Τσέλσι για Ρομανιολι με σούπερ πρόταση!

Η Μίλαν το καλοκαίρι είχε κλείσει την πόρτα στην πρόταση της Τσέλσι για την απόκτηση του Αλέσιο Ρομανιόλι, με τους Λονδρέζους να επανέρχονται τώρα με νέα υπερπροσφορά.

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Αλέσιο Ρομανιόλι από τη Μίλαν, με τους Λονδρέζους να καταθέτουν νέα, τεράστια, πρόταση στους «ροσονέρι» για τον 22χρονο αμυντικό.

Το σήριαλ «Ρομανιόλι» δεν έχει τελειώσει όπως όλα δείχνουν, αφού ο προπονητής της Τσέλσι και πρώην της εθνικής Ιταλίας Αντόνιο Κόντε, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ντύσει τον παίκτη στα «μπλέ».

Ο σύλλογος του Μιλάνου είχε κλείσει την πόρτα στην πρόταση που είχαν καταθέσει οι διοικούντες του συλλόγου του Λονδίνου για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όμως έχει δώσει το «οκ» για μία νέα προσφορά, ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε ο Ρομανιόλι να μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Άνθρωποι της Τσέλσι θα μεταβούν σύντομα στο Μιλάνο για να μεταφέρουν την πρότασή τους για τον γεννημένο στις 12 Ιανουαρίου του 1995 ποδοσφαιριστή, αφού ο διακαής πόθος του Αντόνιο Κόντε Λεονάρντο Μπονούτσι δεν φαίνεται να πείθεται να αφήσει το Τορίνο.

Ρόλο στην πορεία των διαπραγματεύσεων ίσως παίξει και η συζήτηση μεταξύ των δύο κλαμπ που έχει μείνει ανοιχτή για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, με τον Ισπανό μέσο να συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα εφόσον οι «κοκκινόμαυροι» το ζητήσουν, αφού δεν βρίσκεται στις επιλογές του τεχνικού των «μπλε» όχι μόνο για την κατάρτιση της ενδεκάδας αλλά και ως λύση από τον πάγκο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x