Stoiximan Super League

«Είναι άδικο για τον Κετσπάγια…»

Στα σενάρια περί επικείμενης πρόσληψης του Τιμούρ Κετσπάγια από την Ανόρθωση (και ενώ είναι κοντά στην έξοδο από την ΑΕΚ), αναφέρθηκε με διπλωματικό τρόπο ο εκπρόσωπος της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.

Η πλευρά της Ανόρθωσης συνεχίζει να μην επιβεβαιώνει, αλλά και να μην διαψεύδει τις φήμες περί πιθανής πρόσληψης του Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική της ηγεσίας. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν κλείνει την πόρτα στον Γεωργιανό τεχνικό κάτι δείχνει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυπριακού συλλόγου, αναφέρθηκε στα συγκεκριμένα σενάρια, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Άστρα» τονίζοντας ότι είναι άδικο για τον 48χρονο τεχνικό να γίνεται τέτοια συζήτηση από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ενώ φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνο να υπάρξει «διαζύγιο» με την Ένωση.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον Τιμούρ: «Για τον Κετσπάγια από το παρελθόν όποτε μέναμε χωρίς προπονητή διάφοροι έβγαζαν σενάρια. Είναι άδικο και για τον Κετσπάγια αυτή την στιγμή. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή από την στιγμή που ο ίδιος έχει ομάδα. Θα πρέπει να σεβαστούμε και να καταλάβουμε κάποια πράγματα ώστε να μην δημιουργούμε άδικα εντυπώσεις στον κόσμο αλλά και πρόβλημα στον ίδιο τον Κετσπάγια».

- το προφίλ του προπονητή που αναζητείται: «Θέλουμε να ξέρει την ιστορία της Ανόρθωσης και την Κυπριακή πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια ονόματα στη λίστα. Είναι αρκετά όμως όσο περνάει ο χρόνος η λίστα μικραίνει. Είναι ιδανικό να καταλήξουμε πριν από το παιχνίδι με τον Ερμή».

- τον τεχνικό διευθυντή: «Ο Μπενίτο, παραμένει στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x