Αγγλία

Ερέρα: «Χαρούμενος με το πάθος των συμπαικτών μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος φάνηκε ο Έντερ Ερέρα με την μαχητικότητα και το πάθος των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το ισόπαλο 0-0 με την Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ κατάφερε και απέδρασε από το Άνφιλντ, με τον παίκτη των «κόκκινων διαβόλων», Έντερ Ερέρα να εμφανίζεται υπερήφανος και συνάμα χαρούμενος για τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας. Ο καθένας μας έδωσε τα πάντα προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε», δήλωσε ο Ερέρα.

Στη συνέχεια ο Ισπανός,δεν παρέλειψε να τονίσει το πόσο καλή ομάδα είναι η Λίβερπουλ «Παίζαμε με μια δυνατή ομάδα. Στο σπίτι της έχει χάσει ελάχιστες φορές. Πρεσάρουν πολύ ψηλά και δεν αφήνουν τον αντίπαλο εύκολα να κάνει παιχνίδι. Εαν τους ρωτήσεις , θα στο επιβεβαιώσουν».

Στο τέλος, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ αναφέρθηκε και στα δύο ημίχρονα του ντέρμπι «Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό τους.Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Επιμέλεια:Γιώργος Μαϊμουδόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x